Povezane vesti

Marija je bila trudna pre miljane, ali je abortirala: Siniša se naljutio, ali je to morala da uradi iz ovog razloga!

Marija je bila trudna pre miljane, ali je abortirala: Siniša se naljutio, ali je to morala da uradi iz ovog razloga!

Kurir 07.10.2019
Marija Kulić besna je na svoju ćerku Miljanu Kulić, koja je trudna sa Lazarom Čolićem Zolom. Miljanina majka želi da ona abortira dete, a sada je otkriveno šta je Marija uradila u toku veze sa Sinišom Kulićem. ZOLA VIDI MILJANU KAO ZLATNU KOKU… »
Marija Kulić otkrila potresne detalje iz prošlosti: "Bila sam trudna pre Miljane, abortirala sam"

Marija Kulić otkrila potresne detalje iz prošlosti: "Bila sam trudna pre Miljane, abortirala sam"

Blic 07.10.2019
Marija Kulić i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je njena ćerka Miljana Kulić trudna u rijalitiju "Zadruga 3" i to sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je takođe učesnik rijalitija. Marija je jasno i glasno rekla da je protiv toga da Miljana… »
Marija Kulić u suzama zbog Miljane i Zole (VIDEO)

Marija Kulić u suzama zbog Miljane i Zole (VIDEO)

Vesti online 07.10.2019
Marija Kulić veoma je potrešena vešću da njena ćerka, Miljana, očekuje bebu sa Lazarom Čolićem Zolom, zbog kojeg je Miljana u lošim odnosima sa svojom majkom. Kulićeva je kroz suze govorila da je protiv njihove veze i posvađala sa svojom… »
"Neću da se prevrćem u grobu, đubre jedno": Marija Kulić jeca na sav glas, doživela nervni slom

"Neću da se prevrćem u grobu, đubre jedno": Marija Kulić jeca na sav glas, doživela nervni slom

Blic 07.10.2019
Marija Kulić nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je njena ćerka Miljana Kulić trudna sa Lazarom Čolićem Zolom. Ona je pobesnela, a potom kroz suze rekla da nikako ne može da se pomiri sa tom činjenicom. Naime, Marija sumnja da Zola voli… »

Vesti dana »