Повезане вести
Председник суда суда у Подгорици: Нисам узимао паре од Кнежевића
Нови магазин 07.10.2019
Председник Вишег суда у Подгорици Борис Савић демантовао је наводе одбеглог бизнисмена Душка Кнежевића да је узимао новац од њега. "Ради се о неистинама. Демантујем да ми је било када давао новац, он или било ко други", казао је… »
Душко Кнежевић изнео нове оптужбе: Вујошевић је и председнику Вишег суда носио новац за корупцију
Вечерње новости 07.10.2019
Знам све о Савићу и то ћу да износим... најавио је Душко Кнежевић. Власник Атлас групе Душко Кнежевић оптужио је Бориса Савића, председника Вишег суда у Подгорици, да је и њему Ненад Вујошевић, секретар Врховног државног… »
Председник Вишег суда у Подгорици демантује Кнежевића: Никада ми нико није дао паре! Хоће да ме дискредитује!
Курир 07.10.2019
Председник Више суда у Подгорици Борис Савић демантовао је наводе Душка Кнежевића да је десна рука Врховног државног тужиоца Ивице Станковића и да је узимао новац преко Ненада Вујошевића и позвао је надлежне органе да испитају… »
Вести дана »

Уживо запаљене просторије СНС и зграда скупштине у Ваљеву Маскирани демонстранти бацали бакље и пиротехнику: На Новом Београду топовски удар на полицију (фото,видео)
Блиц пре 37 минутајош 27 повезаних

Огласио се Дачић након паљења градске управе и просторија СНС у Ваљеву
Телеграф пре 24 сатајош 22 повезане

Инфраструктура железнице Србије инсталирала мерну опрему у Прокопу за праћење безбедности конструкције
Наслови.аи пре 6 сатијош 24 повезане