Povezane vesti
Predsednik suda suda u Podgorici: Nisam uzimao pare od Kneževića
Novi magazin 07.10.2019
Predsednik Višeg suda u Podgorici Boris Savić demantovao je navode odbeglog biznismena Duška Kneževića da je uzimao novac od njega. "Radi se o neistinama. Demantujem da mi je bilo kada davao novac, on ili bilo ko drugi", kazao je Savić na hitno… »
Duško Knežević izneo nove optužbe: Vujošević je i predsedniku Višeg suda nosio novac za korupciju
Večernje novosti 07.10.2019
Znam sve o Saviću i to ću da iznosim... najavio je Duško Knežević. Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević optužio je Borisa Savića, predsednika Višeg suda u Podgorici, da je i njemu Nenad Vujošević, sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva, kao i… »
Predsednik Višeg suda u Podgorici demantuje Kneževića: Nikada mi niko nije dao pare! Hoće da me diskredituje!
Kurir 07.10.2019
Predsednik Više suda u Podgorici Boris Savić demantovao je navode Duška Kneževića da je desna ruka Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića i da je uzimao novac preko Nenada Vujoševića i pozvao je nadležne organe da ispitaju slučaj. "Radi se… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih