Povezane vesti
Ivazović je ubio svog sina: Rasplakao se na suđenju, a svi znaju šta mu je to rođeno dete radilo
Telegraf 07.10.2019
Incident se dogodio krajem aprila kada se Mujaga posvađao sa sinom Semirom, a kada je 37-godišnjak razvalio vrata, otac ga je upucao. Na Kantonalnom sudu u Sarajevu danas je počelo ročište Mujagi Ivazoviću, 62-godišnjem penzionisanom policajcu koji… »
U Sarajevu počelo suđenje ocu koji je ubio svog sina: Molim vas, pošaljite me u zatvor što pre! Ne zanima me kazna, kriv…
Kurir 07.10.2019
Mujaga Ivazović (63), penzionisani policajac, optužen za ubistvo sina Semira (37) 29. aprila ove godine, plakao je sve vreme ročišta u Kantonalnom sudu Sarajevo, gde mu je danas počelo suđenje. "Molim vas da što pre ovo završite i pošaljete me u… »
"Semir se samo drogirao i tukao roditelje": Počelo suđenje ocu koji je ubio sina u Sarajevu
Blic 07.10.2019
Mujaga Ivazović (63), penzionisani policajac, optužen za ubistvo sina Semira (37) 29. aprila ove godine, plakao je sve vreme ročišta u Kantonalnom sudu Sarajevo, gde mu je danas počelo suđenje. - Molim vas da što pre ovo završite i pošaljete me u… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana