Повезане вести
Ивазовић је убио свог сина: Расплакао се на суђењу, а сви знају шта му је то рођено дете радило
Телеграф 07.10.2019
Инцидент се догодио крајем априла када се Мујага посвађао са сином Семиром, а када је 37-годишњак развалио врата, отац га је упуцао. На Кантоналном суду у Сарајеву данас је почело рочиште Мујаги Ивазовићу, 62-годишњем… »
У Сарајеву почело суђење оцу који је убио свог сина: Молим вас, пошаљите ме у затвор што пре! Не занима ме казна, крив сам…
Курир 07.10.2019
Мујага Ивазовић (63), пензионисани полицајац, оптужен за убиство сина Семира (37) 29. априла ове године, плакао је све време рочишта у Кантоналном суду Сарајево, где му је данас почело суђење. "Молим вас да што пре ово завршите… »
"Семир се само дрогирао и тукао родитеље": Почело суђење оцу који је убио сина у Сарајеву
Блиц 07.10.2019
Мујага Ивазовић (63), пензионисани полицајац, оптужен за убиство сина Семира (37) 29. априла ове године, плакао је све време рочишта у Кантоналном суду Сарајево, где му је данас почело суђење. - Молим вас да што пре ово завршите… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 26 минутајош 13 повезаних
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних
СРБИЈУ ЧЕКА ЛЕДЕНО ЈУТРО И СУНЧАН ДАН: Магла у котлинама, на планинама право пролеће!
Глас југа пре 1 сатјош 11 повезаних