Повезане вести

Трумп опет пријети Турској уништењем економије

Трумп опет пријети Турској уништењем економије

Ал Јазеера 07.10.2019
Иступ америчког предсједника након што је Анкари дао одријешене руке за обрачун с Курдима на сјеверу Сирије. Предсједник Сједињених Америчких Држава Доналд Трумп у понедјељак је поново запријетио уништењем турске економије… »
Трамп запретио Турској

Трамп запретио Турској

РТС 07.10.2019
Амерички војници почели су да се повлаче из делова Сирије дуж границе са Турском. То је отворило пут турском нападу на курдске снаге које су дуго биле у савезу са Вашингтоном, у борби против џихадиста. Доналд Трамп је запретио… »
Трамп запретио уништењем турске економије

Трамп запретио уништењем турске економије

Н1 Инфо 07.10.2019
Председник САД Доналд Трамп поново је запретио уништењем турске економије, након што је фактички дао Турској одрешене руке за обрачун с Курдима на северу Сирије. "Као што сам и раније говорио, ако Турска учини ишта што ја, у… »
Отворено запретио Ердогану: Трамп: Уколико Турска "пређе границу" уништићу им економију

Отворено запретио Ердогану: Трамп: Уколико Турска "пређе границу" уништићу им економију

Блиц 07.10.2019
Амерички председник Доналд Трамп који је раније најавио повлачење трупа из Сирије, данас је запретио турском председнику Реџепу Тајипу Ердогану да ће уништити турску економију уколико Турска на било који начин "пређе границу"… »
Трамп запретио Турској: Уништиц́емо вам привреду!

Трамп запретио Турској: Уништиц́емо вам привреду!

Вести онлине 07.10.2019
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп запретио је да ц́е уништити турску економију, уколико буде сматрао да је прешла меру у Сирији. „Ако Турска уради нешто што ја, својом великом и неупоредивом мудрошц́у, сматрам… »

Вести дана »