Povezane vesti
Trump opet prijeti Turskoj uništenjem ekonomije
Al Jazeera 07.10.2019
Istup američkog predsjednika nakon što je Ankari dao odriješene ruke za obračun s Kurdima na sjeveru Sirije. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump u ponedjeljak je ponovo zaprijetio uništenjem turske ekonomije nakon što je… »
Tramp zapretio Turskoj
RTS 07.10.2019
Američki vojnici počeli su da se povlače iz delova Sirije duž granice sa Turskom. To je otvorilo put turskom napadu na kurdske snage koje su dugo bile u savezu sa Vašingtonom, u borbi protiv džihadista. Donald Tramp je zapretio da će potpuno… »
Tramp zapretio uništenjem turske ekonomije
N1 Info 07.10.2019
Predsednik SAD Donald Tramp ponovo je zapretio uništenjem turske ekonomije, nakon što je faktički dao Turskoj odrešene ruke za obračun s Kurdima na severu Sirije. "Kao što sam i ranije govorio, ako Turska učini išta što ja, u svojoj ogromnoj i… »
Otvoreno zapretio Erdoganu: Tramp: Ukoliko Turska "pređe granicu" uništiću im ekonomiju
Blic 07.10.2019
Američki predsednik Donald Tramp koji je ranije najavio povlačenje trupa iz Sirije, danas je zapretio turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu da će uništiti tursku ekonomiju ukoliko Turska na bilo koji način "pređe granicu". "Ako Turska učini… »
Tramp zapretio Turskoj: Uništićemo vam privredu!
Vesti online 07.10.2019
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp zapretio je da će uništiti tursku ekonomiju, ukoliko bude smatrao da je prešla meru u Siriji. „Ako Turska uradi nešto što ja, svojom velikom i neuporedivom mudrošću, smatram da prelazi… »
Vesti dana »
Dani žalosti u Crnoj Gori - građani se opraštaju od ubijenih, danas zaseda Veće za nacionalnu bezbednost
RTS pre 1 satjoš 15 povezanih
Zelenski: Tramp može da ima odlučujuću ulogu u zaustavljanju Putina
RTV pre 33 minutajoš 6 povezanih
Haos u baskoniji! Trener Zvezde poludeo zbog oboga što su mu uradili Španci
Večernje novosti pre 21 minutajoš 3 povezane
Fico: Slovačka će gubiti 500 miliona evra godišnje zbog prekida tranzita ruskog gasa
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Najava vremena za Kragujevac: Susnežica i zahlađenje uz poboljšanje kvaliteta vazduha
Glas Šumadije pre 26 minutajoš 1 povezana