Povezane vesti
Jednoj su slomili prst, drugu ubacili u kontejner, a nad pevačem se iživljavali: Ovo su poznati koji su pretrpeli vršnjačko…
Kurir 08.10.2019
Mnoge poznate ličnost žalile su da se da su pretrpele nasilje u prošlosti, a njihove ispovesti potresle su Srbiju. Vršnjačko nasilje je oduvek veliki društveni problem, a ekspanzijom društvenih mreža ono postaje sve vidljivije, dok žrtva može biti bilo… »
"Ponižavali su me, nazivali jadnicom", "slomili su mi prst", "ubacili su me u kontejner": Ispovesti poznatih ličnosti o…
Blic 08.10.2019
Tema vršnjačkog nasilja mesecima unazad potresa region, a mediji ovih dana neprestano bruje o tome nakon što je isplivalo nekoliko snimaka na kojima dve devojčice maltretiraju svoju drugaricu ispred srednje škole u Barajevu, dok njeni vršnjaci sve nemo… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 4 satijoš 2 povezane