Povezane vesti
Jednoj su slomili prst, drugu ubacili u kontejner, a nad pevačem se iživljavali: Ovo su poznati koji su pretrpeli vršnjačko…
Kurir 08.10.2019
Mnoge poznate ličnost žalile su da se da su pretrpele nasilje u prošlosti, a njihove ispovesti potresle su Srbiju. Vršnjačko nasilje je oduvek veliki društveni problem, a ekspanzijom društvenih mreža ono postaje sve vidljivije, dok žrtva može biti bilo… »
"Ponižavali su me, nazivali jadnicom", "slomili su mi prst", "ubacili su me u kontejner": Ispovesti poznatih ličnosti o…
Blic 08.10.2019
Tema vršnjačkog nasilja mesecima unazad potresa region, a mediji ovih dana neprestano bruje o tome nakon što je isplivalo nekoliko snimaka na kojima dve devojčice maltretiraju svoju drugaricu ispred srednje škole u Barajevu, dok njeni vršnjaci sve nemo… »
Vesti dana »

Ovo su uslovi Rusije za kraj rata: Lavrov izneo stavku po stavku: Putin jednu stvar nikada neće prihvatiti, Tramp mu odbrojava sate
Blic pre 22 minutajoš 22 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas sa velikim temperaturnim oscilacijama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana

Računi za struju skaču za 30 odsto, dok Vučić spušta cenu salame i kulena
Nova pre 1 satjoš 108 povezanih

„Zvezdina košarkaška devetka“ – Mitrović zvanično napustio klub
Sport klub pre 27 minutajoš 24 povezane