Povezane vesti
Tramp pozvao Hilari da se uključi u predsedničku trku
Dnevnik 08.10.2019
VAŠINGTON: Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je danas Hilari Klinton da se uključi u predsedničku trku pred izbore 2020. godine. "Mislim da bi nepoštena Hilari Klinton trebalo da se priključi i da proba da je ukrade od ultralevičarke Elizabet Voren"… »
Tramp pozvao Hilari da se uključi u izbornu trku: Bivša suparnica treba da ispuni samo jedan uslov!
Kurir 08.10.2019
Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je danas Hilari Klinton da se uključi u predsedničku trku pred izbore 2020. godine. "Mislim da bi nepoštena Hilari Klinton trebalo da se priključi i da proba da je ukrade od ultralevičarke Elizabet Voren", napisao je… »
"Pokvarena Hilari da uđe u trku": Tramp pozvao staru rivalku da se ponovo kandiduje i dao joj jedan uslov
Blic 08.10.2019
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je svoju rivalku sa prošlih predsedničkih izbora Hilari Klinton da se ponovo kandiduje. Međutim, kako je rekao, ona bi to trebalo da uradi uz jedan uslov. "Mislim da bi pokvarena Hilari Klinton trebalo da uđe u… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 196 povezanih

Selektivna (ne)pravda: Da li prave namere duboke države izlaze na površinu?
Mondo pre 21 minutajoš 80 povezanih

Ivica Dačić: Srbija prodaje LRAD sisteme, blokiran “zvučni top”
Serbian News Media pre 51 minutajoš 25 povezanih

Objavljene nove cene goriva: Benzin skuplji dva dinara po litru
Nova ekonomija pre 4 satijoš 27 povezanih

Tramp postavlja rok za mir u Ukrajini dok ruski napadi na Kijev odnose živote
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 53 povezane