Povezane vesti
Tramp pozvao Hilari da se uključi u predsedničku trku
Dnevnik 08.10.2019
VAŠINGTON: Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je danas Hilari Klinton da se uključi u predsedničku trku pred izbore 2020. godine. "Mislim da bi nepoštena Hilari Klinton trebalo da se priključi i da proba da je ukrade od ultralevičarke Elizabet… »
Tramp pozvao Hilari da se uključi u izbornu trku: Bivša suparnica treba da ispuni samo jedan uslov!
Kurir 08.10.2019
Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je danas Hilari Klinton da se uključi u predsedničku trku pred izbore 2020. godine. "Mislim da bi nepoštena Hilari Klinton trebalo da se priključi i da proba da je ukrade od ultralevičarke Elizabet Voren", napisao… »
"Pokvarena Hilari da uđe u trku": Tramp pozvao staru rivalku da se ponovo kandiduje i dao joj jedan uslov
Blic 08.10.2019
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je svoju rivalku sa prošlih predsedničkih izbora Hilari Klinton da se ponovo kandiduje. Međutim, kako je rekao, ona bi to trebalo da uradi uz jedan uslov. "Mislim da bi pokvarena Hilari Klinton trebalo da uđe u… »
Vesti dana »
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana