Повезане вести

Трамп позвао Хилари да се укључи у председничку трку

Трамп позвао Хилари да се укључи у председничку трку

Дневник 08.10.2019
ВАШИНГТОН: Председник САД Доналд Трамп позвао је данас Хилари Клинтон да се укључи у председничку трку пред изборе 2020. године. "Мислим да би непоштена Хилари Клинтон требало да се прикључи и да проба да је украде од… »
Трамп позвао Хилари да се укључи у изборну трку: Бивша супарница треба да испуни само један услов!

Трамп позвао Хилари да се укључи у изборну трку: Бивша супарница треба да испуни само један услов!

Курир 08.10.2019
Председник САД Доналд Трамп позвао је данас Хилари Клинтон да се укључи у председничку трку пред изборе 2020. године. "Мислим да би непоштена Хилари Клинтон требало да се прикључи и да проба да је украде од ултралевичарке… »
"Покварена Хилари да уђе у трку": Трамп позвао стару ривалку да се поново кандидује и дао јој један услов

"Покварена Хилари да уђе у трку": Трамп позвао стару ривалку да се поново кандидује и дао јој један услов

Блиц 08.10.2019
Амерички председник Доналд Трамп позвао је своју ривалку са прошлих председничких избора Хилари Клинтон да се поново кандидује. Међутим, како је рекао, она би то требало да уради уз један услов. "Мислим да би покварена Хилари… »

Вести дана »