Povezane vesti
Tramp pozvao Hilari da se uključi u predsedničku trku
Dnevnik 08.10.2019
VAŠINGTON: Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je danas Hilari Klinton da se uključi u predsedničku trku pred izbore 2020. godine. "Mislim da bi nepoštena Hilari Klinton trebalo da se priključi i da proba da je ukrade od ultralevičarke Elizabet Voren"… »
Tramp pozvao Hilari da se uključi u izbornu trku: Bivša suparnica treba da ispuni samo jedan uslov!
Kurir 08.10.2019
Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je danas Hilari Klinton da se uključi u predsedničku trku pred izbore 2020. godine. "Mislim da bi nepoštena Hilari Klinton trebalo da se priključi i da proba da je ukrade od ultralevičarke Elizabet Voren", napisao je… »
"Pokvarena Hilari da uđe u trku": Tramp pozvao staru rivalku da se ponovo kandiduje i dao joj jedan uslov
Blic 08.10.2019
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je svoju rivalku sa prošlih predsedničkih izbora Hilari Klinton da se ponovo kandiduje. Međutim, kako je rekao, ona bi to trebalo da uradi uz jedan uslov. "Mislim da bi pokvarena Hilari Klinton trebalo da uđe u… »
Vesti dana »
Nema najave sastanka Putina i Trampa do kraja godine: Peskov otkriva šta koči razgovore
Dnevnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Neverovatan prizor, dugi redovi za legalizaciju: Prvog dana zahtev podnelo 19.000 građana FOTO
B92 pre 30 minutajoš 22 povezane
Dvostruko ubistvo u Nikšiću: Tela dve osobe pronađena u iznajmljenom stanu, policija traga za ubicom
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
Stabilno vreme uz čestu maglu širom Srbije: detaljna prognoza za 9. decembar
Glas juga pre 45 minutajoš 15 povezanih
Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeležavaju Prepodobnog Alimpija Stolpnika: Podvig koji je nadilazio granice ljudskog Prepodobni Alimpije Stolpnik
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 12 povezanih