Povezane vesti
Ceca priznala kakva je privatno, a evo šta ne voli: Ražnatovićeva iznela intimne detalje, pa otkrila šta joj je na prvom mestu!…
Kurir 08.10.2019
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svima je priznala kakva je privatno, a onda je pomenula i svoju ćerku Anastasiju. "Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko vezana za provod - ako tako gledamo, ja se sjajno provodim svakog vikenda... Ali… »
Rekla sve što joj je na duši: Anastasija se pre pola godina iselila iz porodične vile, a Ceca je sad otkrila da li je ćerka…
Blic 08.10.2019
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da nije ljubitelj noćnih izlazaka, a osvrnula se i na svoju decu, Anastasiju i Veljka, te prokomentarisala da li uspevaju da provode vreme zajedno. - Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko… »
Vesti dana »

Priznali krivicu za napad na policiju: Uslovne kazne zatvora za dvojicu demonstranata zbog nasilja u Beogradu
Euronews pre 23 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Topić se oglasio zbog situacije sa Jokićem: „Moja greška“ /video/
Sputnik pre 1 satjoš 51 povezana

Otkriveni prvi konkretni detalji sa sastanka na Aljasci: Putin rekao Trampu da će zaustaviti rat u Ukrajini, ovo traži zauzvrat
Blic pre 3 minutajoš 55 povezanih

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih