Povezane vesti
Rekla sve što joj je na duši: Anastasija se pre pola godina iselila iz porodične vile, a Ceca je sad otkrila da li je ćerka…
Blic 08.10.2019
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da nije ljubitelj noćnih izlazaka, a osvrnula se i na svoju decu, Anastasiju i Veljka, te prokomentarisala da li uspevaju da provode vreme zajedno. - Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je… »
Ceca priznala kakva je privatno, a evo šta ne voli: Ražnatovićeva iznela intimne detalje, pa otkrila šta joj je na prvom…
Kurir 08.10.2019
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svima je priznala kakva je privatno, a onda je pomenula i svoju ćerku Anastasiju. "Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko vezana za provod - ako tako gledamo, ja se sjajno provodim svakog vikenda… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 16 minutajoš 46 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 16 minutajoš 30 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 16 minutajoš 20 povezanih

Sin ubio roditelje u Čačku: Izbodena tela uglednog lekara i njegove žene nađena u stanu, osumnjičeni nakon zločina krenuo peške za Beograd?!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Novi Sad: Pokret Bravo traži hitno oslobađanje Mirana Pogačara
Novi magazin pre 27 minutajoš 9 povezanih