Повезане вести
Цеца признала каква је приватно, а ево шта не воли: Ражнатовићева изнела интимне детаље, па открила шта јој је на првом месту!…
Курир 08.10.2019
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић свима је признала каква је приватно, а онда је поменула и своју ћерку Анастасију. "Ја не волим да излазим. Некако, моја професија је уско везана за провод - ако тако гледамо, ја се сјајно… »
Рекла све што јој је на души: Анастасија се пре пола година иселила из породичне виле, а Цеца је сад открила да ли је ћерка…
Блиц 08.10.2019
Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић признала је да није љубитељ ноћних излазака, а осврнула се и на своју децу, Анастасију и Вељка, те прокоментарисала да ли успевају да проводе време заједно. - Ја не волим да излазим… »
Вести дана »

Данас велика војна парада Српске војске, празник за очи и душу , ево како ће изгледати и како све можете пратити догађај
Глас Западне Србије пре 17 минутајош 9 повезаних

Временска прогноза за 20. септембар: Биће сунчано и веома топло за овај период године
Мондо пре 2 сатајош 8 повезаних

Прво оглашавање званичне Москве након инцидента Оптужени за упад у НАТО ваздушни простор, поручили само једно
Ало пре 17 минутајош 10 повезаних

Детаљан списак: Ове улице биће затворене данас због војне параде, мењају се и поједине линије ГСП-а
Телеграф пре 22 минутајош 6 повезаних