Povezane vesti
Ceca priznala kakva je privatno, a evo šta ne voli: Ražnatovićeva iznela intimne detalje, pa otkrila šta joj je na prvom mestu!…
Kurir 08.10.2019
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović svima je priznala kakva je privatno, a onda je pomenula i svoju ćerku Anastasiju. "Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko vezana za provod - ako tako gledamo, ja se sjajno provodim svakog vikenda... Ali… »
Rekla sve što joj je na duši: Anastasija se pre pola godina iselila iz porodične vile, a Ceca je sad otkrila da li je ćerka…
Blic 08.10.2019
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priznala je da nije ljubitelj noćnih izlazaka, a osvrnula se i na svoju decu, Anastasiju i Veljka, te prokomentarisala da li uspevaju da provode vreme zajedno. - Ja ne volim da izlazim. Nekako, moja profesija je usko… »
Vesti dana »

Devetorica uhapšena u Novom Pazaru zbog navodnog napada na policiju
Beta pre 3 minutajoš 41 povezana

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 1 satjoš 20 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 18 povezanih