Povezane vesti

Otkriveno zašto se niški inspektor zakucao u banderu i poginuo na mestu: Ivan (44) dobio dojavu o zločinu, pa pojurio na…

Otkriveno zašto se niški inspektor zakucao u banderu i poginuo na mestu: Ivan (44) dobio dojavu o zločinu, pa pojurio na…

Kurir 09.10.2019
Inspektor Ivan Milojević (44) usred noći dobio je dojavu o zasadu marihuane u Malošištu, pa je odmah seo u službeni "reno klio" i krenuo u akciju. Usput je iznenada sleteo s puta, zakucao se u banderu i stradao. Šef kriminalističke policije u… »
Potresne reči supruge nastradalog policajca: "Auto je bio zakucan u banderu, a moj Ivan je izgledao kao da spava"

Potresne reči supruge nastradalog policajca: "Auto je bio zakucan u banderu, a moj Ivan je izgledao kao da spava"

Blic 09.10.2019
Pozvali su me da mi kažu da je poginuo. Otrčala sam na lice mesta, nedaleko od našeg stana. Nikada neću moći da izbrišem sliku koju sam zatekla. Auto je bio zakucan u banderu, a moj Ivan je izgledao kao da spava. Ovo je, za "Novosti", kroz suze… »
Stradao na 200 metara od kuće: Inspektor poginuo u povratku sa zadatka, supruga krenula da ga traži i ugledala potresan…

Stradao na 200 metara od kuće: Inspektor poginuo u povratku sa zadatka, supruga krenula da ga traži i ugledala potresan…

Blic 08.10.2019
Inspektor Policijske uprave u Nišu Ivan Milojević (44) zvani Pakistanac poginuo je u noći između ponedeljka i utorka, oko 2.55 časova na Bulevaru cara Konstantina u Nišu, kada je službenim automobilom marke „reno klio“ udario u stub ulične… »

Vesti dana »