Povezane vesti

Deo Novog naselja sutra bez vode

Deo Novog naselja sutra bez vode

Dnevnik 09.10.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će sutra, 10. oktobra biti deo Novog naselja. Od 8 do 20 sati bez vode će biti Ulica Đorđa Nikšića Johana, od Ulice Stojana Novakovića do kraja, Ulica Milana Ješića Ibre i Ulica Rodoljuba… »
Bez vode pojedine ulice na Klisi i u Veterniku

Bez vode pojedine ulice na Klisi i u Veterniku

Radio 021 09.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode su Proleterska ulica u Novom Sadu i Ulica Isidore Sekulić u Veterniku. Stanovnici ovih ulica vode nemaju do 13 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokade vodovodne… »
Ulica Isidore Sekulić u Veterniku bez vode

Ulica Isidore Sekulić u Veterniku bez vode

Dnevnik 09.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Isidore Sekulić u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Novog naselja u četvrtak bez vode zbog radova

Deo Novog naselja u četvrtak bez vode zbog radova

Moj Novi Sad 09.10.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 10. oktobra, od 8 do 20 sati biti deo Ulice Đorđa Nikšića Johana (od Ulice Stojana Novakovića do kraja), Ulica Milana Ješića Ibre i deo Ulice Rodoljuba Čolakovića (brojevi 14… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije

Deo Veternika bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 09.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Isidore Sekulić u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Ulica Slavka Rodića bez vode zbog havarije

Ulica Slavka Rodića bez vode zbog havarije

Dnevnik 09.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 9:30 sati biti Ulica Slavka Rodića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Adica bez vode zbog havarije

Deo Adica bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 09.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 9.30 sati biti Ulica Slavka Rodića u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Vesti dana »