Povezane vesti

Lutovac: Razgovarao sam sa Flekenštajnom, sa vlastima nema razgovora

Politika 09.10.2019
Predsednik DS-a je kazao da su preporuke nezavisnih stručnjaka pokreta „Jedan od pet miliona” jedina platforma na osnovu koje se može doći do fer i poštenih izbora. Predsednik Demokratske stranke (DS) i predsedavajući Savezu za Srbiju (SzS) Zoran… »

Počeo dijalog uz posredovanje Flekenštajna

Dnevnik 09.10.2019
BEOGRAD: Prva runda razgovora izaslanika Evropskog parlamenta Knuta Flekenštajna sa predstavnicima parlamentarnih i vanparlamentarnih političkih stranaka počela je danas nešto posle 15 sati u zgradi "stare" Skupštine. To je prva runda, od… »

Lutovac: Flekenštajn dobro upoznat sa ovdašnjom situacijom

N1 Info 09.10.2019
Predsednik Demokratske stranke (DS) i predsedavajući Savezu za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je da se sastao "u četiri oka" sa bivšim poslanikom Evropskog parlamenta (EP) Knutom Flekenštajnom, koji posreduje u dijalogu vlasti i opozicije u… »

Bez pomirljivih tonova na kraju prve runde dijaloga uz posredovanje EP

N1 Info 09.10.2019
Prva runda međustranačkog dijaloga uz posredovanje bivšeg poslanika Evropskog parlamenta Knuta Flekenštajna, održana je u Skupštini Srbije. Predstavnici vladajuće većine kritikovali su opoziciju da je konfuzna i da ne zna šta hoće. Dok SNS… »

Sutra ponovo za istim stolom: Završena prva runda razgovora vlasti i opozicije uz posredovanje EU

Blic 09.10.2019
Završena je prva runda razgovora izaslanika Evropskog parlamenta sa predstavnicima parlamentarnih i vanparlamentarnih političkih stranaka. Pregovori su trajali nekoliko sati, a biće nastavljeni sutra u 9 časova. Razgovorima neće prisustvovati… »

Tadić napustio razgovore vlasti i opozicije, poručio da se neće vraćati

Blic 09.10.2019
Lider SDS-a Boris Tadić napustio je sastanak vlasti i opozicije koji je održan danas u zgradi "stare" Skupštine. Tadić je po izlasku iz zgrade poručio da neće dalje učestvovati o pregovorima i da se neće pojaviti na sutrašnjem sastanku. Kako je… »

Bujošević: Po zakonu štitim imovinu RTS-a

B92 09.10.2019
Generalni direktor RTS-a Dragan Bujošević izjavio je da ga zakon obavezuje da štiti imovinu i sredstva ustanove na čijem je čelu. Bujošević je rekao da podnosi prijave protiv svih koji tu imovinu oštećuju ili uništavaju, a da je na sudovima da… »

Završen međustranački dijalog

RTV 09.10.2019
BEOGRAD - Međustranački dijalog o izbornim uslovima, uz posredovanje EP, u kojem učestvuju parlamentrane i vanparlamentarne stranke, kao i predstavnici nevladinih organizacija završen je oko 19.30 časova. Dijalog će biti nastavljen sutra od 9 sati… »

Počeo međustranački dijalog o izbornim uslovima

RTS 09.10.2019
Međustranački dijalog, uz posredovanje Evropskog parlamenta, održan je u zgradi parlamenta u Ulici kralja Milana. Sastanku se nisu odazvale sve stranke koje su dobile poziv da učestvuju. Posle prve sesije dijaloga, predsednica Skupštine Maja… »

SZS i studenti aktivisti ispred RTS-a

RTS 09.10.2019
Predstavnici Saveza za Srbiju održali su konferenciju za štampu ispred zgrade Radio-televizije Srbije, u znak podrške studentima protiv kojih je RTS podneo krivične prijave zbog farbanja ulaza u zgradu televizije. Protestu je prisustvovalo i desetak… »

Odgovor RTS-a organizatorima protesta "1 od 5 miliona"

RTS 09.10.2019
Predstavnici Saveza za Srbiju i grupa studenata aktivista pokreta "1 od 5 miliona" održali su konferenciju za štampu ispred zgrade Radio-televizije Srbije. Direktoru RTS-a Draganu Bujoševiću postavljeno je pitanje zašto je podneo krivičnu prijavu… »

Završen prvi sastanak vlasti i opozicije uz posredstvo evropskih parlamentaraca

Novi magazin 09.10.2019
Prvi sastanak o izbornim uslovima predstavnika vlasti i opozicije, uz posredstvo evropskih parlamentaraca u Skupštini Srbije u Beogradu završen je večeras. Kako je rečeno, drugi sastanak je zakazan za sutra u devet sati. Sastanku su prisustvovali… »

SzS i studenti protestuju zbog krivične prijave direktora RTS-a

Glas Amerike 09.10.2019
Predstavnici Saveza za Srbiju (SzS) su pred zgradom Radio televizije Srbije (RTS) održali konferenciju za štampu u znak podrške studentima protiv kojih je RTS podneo krivične prijave zbog upada u zgradu javnog servisa tokom protesta dela opozicije u… »

Počeo dijalog vlasti i opozicije uz predstavnike Evropskom parlamenta

B92 09.10.2019
Beograd -- Prva runda razgovora izaslanika Evropskog parlamenta sa parlamentarnim i opozcionim političkim stranakama počela je posle 15 sati u zgradi "stare" Skupštine. To je prva runda, od tri predviđene do kraja godine, a danas su planirane dve… »

Predstavnici vlasti, opozicije i EU uoči početka dijaloga o izbornim uslovima

B92 09.10.2019
Beograd -- U Skupšitini Srbije u sredu se održava međustranački dijalog o izbornim uslovima uz posredovanje Evropskog parlamenta. Uoči početka dijaloga u Skupštinu Srbije su oko 15 časova došli predstavnici više stranaka vladajuće koalicije i… »

SzS o "izbornom dijalogu", studenti aktivisti o RTS-u

RTV 09.10.2019
BEOGRAD - Predstavnici Saveza za Srbiju (SzS) održali su danas konferenciju za štampu pred zgradom Radio-televizije Srbije u znak podrške studentima protiv kojih je RTS podneo krivične prijave zbog upada u zgradu javnog servisa tokom protesta dela… »

RTS: Bujošević ne pokušava da uplaši aktiviste „Jedan od pet miliona“

Danas 09.10.2019
Radio televizija Srbije (RTS) saopštila je danas, povodom prijava protiv studenata koji su ulaz u zgradu Javnog servisa ofarbali u ružičasto, da direktor RTS Dragan Bujošević „ne pokušava da uplaši pripadnike političkog pokreta ‘Jedan od pet… »

U Skupštini predstavnici vlasti, opozicije i EU uoči početka dijaloga o izbornim uslovima

Danas 09.10.2019
Uoči početka međustranačkog dijaloga o izbornim uslovima uz posredovanje Evropskog parlamenta, u Skupštinu Srbije su oko 15 časova došli predstavnici više stranaka vladajuće koalicije i opozicije kao i bivši poslanik EP Knut Flekenštajn i šef… »

Lutovac: Sreo sam se Flekenštajnom, nema razgovora sa vlastima o izborima

Slobodna Evropa 09.10.2019
Predsednik Demokratske stranke (DS) i predsedavajući Savezu za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je danas da se sastao "u četiri oka" sa bivšim poslanikom Evropskog parlamenta (EP) Knutom Flekenštajnom, koji posreduje u dijalogu vlasti i opozicije u… »

Lutovac: Razgovarao sam sa Flekenštajnom, sa vlastima u ovom trenutku nema razgovora o izborima

Beta video 09.10.2019
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) i predsedavajući Savezu za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je danas da se sastao ``u četiri oka`` sa bivšim poslanikom Evropskog parlamenta (EP) Knutom Flekenštajnom, koji posreduje u dijalogu vlasti i… »

Lideri SzS došli kako bi izrazili solidarnost sa studentima protiv kojih su podnete krivične prijave

Beta video 09.10.2019
BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke (DS) i predsedavajući Savezu za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac je obraćajući se novinarima ispred zgrade RTS-a u Beogradu, gde su lideri SzS došli kako bi izrazili solidarnost sa studentima protiv kojih je direktor… »

Lutovac: Razgovarao sam sa Flekenštajnom, sa vlastima nema razgovora o izborima

Novi magazin 09.10.2019
Predsednik Demokratske stranke (DS) i predsedavajući Savezu za Srbiju (SzS) Zoran Lutovac izjavio je danas da se sastao "u četiri oka" sa bivšim poslanikom Evropskog parlamenta (EP) Knutom Flekenštajnom, koji posreduje u dijalogu vlasti i opozicije u… »

Orlić: Politički dijalog se vraća u svoju kuću - parlament

Dnevnik 09.10.2019
BEOGRAD: Zamenik šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Vladimir Orlić izjavio je danas, uoči početka međustranačkog dijaloga uz posredovanje EP, da je dobro što se politički dijalog vraća u parlament i da je SNS otvorena za sve predloge… »

Božović: Pravno ćemo pomoći tužene studente

Danas 09.10.2019
Nakon što su Dragan Bujošević i Grad Beograd podneli krivične prijave zbog farbanja vrata RTS, odnosno granitnih kocki na Trgu republike Studenti protiv kojih je direktor Javnog servisa Srbije Dragan Bujošević podneo krivične prijave dobiće od… »

Studenti iz organizacije „1 od 5 miliona“ saslušani po krivičnoj prijavi Bujoševića

Danas 09.10.2019
Studenti iz organizacije „1 od 5 miliona“ Srđan Marković i Sofija Nedeljković saslušani su danas po krivičnoj prijavi zbog farbanja vrata Radio-televizije Srbije, koju je podneo generalni direktor RTS Dragan Bujošević. Marković je rekao za… »

Vesti dana »

Žena koja prati 450 „mračnih“ Instagram naloga

BBC News pre 30 minutajoš 2 povezane

Audi RS Q8

Auto blog pre 5 satijoš 1 povezana

"Svetska banka za ukidanje taksi na srpsku robu"

B92 pre 17 minutajoš 1 povezana

Vetrovito, malo hladnije, pre podne s kišom

Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 3 povezane