Povezane vesti
Milan Mumin i profesor dr Ilija Kovačević kandidati za Oktobarske nagrade Novog Sada
NoviSad.com 09.10.2019
Novi Sad – Muzičar Milan Mumin i profesor dr Ilija Kovačević predloženi su za kandidate za Oktobarsku nagradu za ovu godinu, dok su dr Miloš Petrović i Boško Pilipović predloženi za kandidate za Novembarsku povelju za 2019. godinu, odlučeno je na… »
Mumin i Ilija Kovačević kandidati za Oktobarsku nagradu
Dnevnik 09.10.2019
Profesor dr Ilija Kovačević i Milan Mumin predloženi su za kandidate za Oktobarsku nagradu za ovu godinu, dok su dr Miloš Petrović i Boško Pilipović predloženi kandidati za Novembarsku povelju za 2019. godinu, odlučeno je na današnjoj sednici Komisije za… »
Milan Mumin među kandidatima za najviša gradska priznanja
Moj Novi Sad 09.10.2019
Profesor dr Ilija Кovačević i Milan Mumin predloženi su za kandidate za Oktobarsku nagradu za ovu godinu, dok su dr Miloš Petrović i Boško Pilipović predloženi kandidati za Novembarsku povelju za 2019. godinu, odlučeno je na današnjoj sednici Кomisije za… »
Ilija Kovačević i Milan Mumin predloženi za Oktobarsku nagradu, Miloš Petrović i Boško Pilipović za Novembarsku povelju
RTV 09.10.2019
NOVI SAD - Profesor dr Ilija Kovačević i Milan Mumin predloženi su za kandidate za Oktobarsku nagradu za ovu godinu, dok su dr Miloš Petrović i Boško Pilipović predloženi kandidati za Novembarsku povelju za 2019. godinu, odlučeno je na današnjoj sednici… »
Vesti dana »

„Rekao sam im da…“: Evo šta je Pešić poručio igračima nakon poraza, sada je sve poznato
Nova pre 2 minutajoš 19 povezanih

Šteta: Sinančević ostao bez finala na Svetskom prvenstvu, bio je tako blizu
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih

(Video) Zemljotres razorne jačine pogodio Rusiju! Proglašena opasnost, stanovništvo evakuisano preti im cunami
Dnevnik pre 2 minutajoš 10 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 28 minutajoš 8 povezanih

Šta su 'Posejdonove loptice' koje se pojavljuju na obalama Sredozemnog mora
BBC News pre 8 minutajoš 1 povezana