Povezane vesti

Jeremić: Sa vlastima više nema šta da se razgovara o izborima

Jeremić: Sa vlastima više nema šta da se razgovara o izborima

N1 Info 09.10.2019
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić počeo je u Čačku kampanju bojkota predstojećih izbora opozicionih stranka okupljenih u Savezu za Srbiju (SZS) i kazao je da oni bojkotuju današnje razgovore u Skupštini Srbije između vlasti i opozicije, na… »
Tadić napušta razgovore: Došao sam da ljudima iz EU kažem da ovo nije dijalog

Tadić napušta razgovore: Došao sam da ljudima iz EU kažem da ovo nije dijalog

N1 Info 09.10.2019
Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić saopštio je novinarima u pauzi međustranačkog dijaloga koji se odvija u Skupštini Srbije uz posredovanje Evropskog parlamenta, da više neće učestvovati u tim razgovorima. Kako je rekao, došao je… »
Gojković: Vrlo sam zadovoljna kako je krenuo dijalog

Gojković: Vrlo sam zadovoljna kako je krenuo dijalog

Dnevnik 09.10.2019
BEOGRAD: Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas, posle prve sesije međustranačkog dijaloga, uz posredovanje Evropskog parlamenta, da je njen lični utisak dobar i da je vrlo zadovoljna kako je krenuo politički dijalog… »
Tadić (SDS): Neću učestvovati sutra na sastanku, moraju da učestvuju svi opozicioni predstavnici

Tadić (SDS): Neću učestvovati sutra na sastanku, moraju da učestvuju svi opozicioni predstavnici

Novi magazin 09.10.2019
Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić saopštio je danas da on sutra neće prisustvovati drugom sastanku vlasti i opozicije sa predstavnicima Evropskog parlamenta (EP) o izbornim uslovima i istakao da je došao da prenese predstavnicima… »
Jeremić: SZS bojkotuje današnje razgovore u Skupštini Srbije između vlasti i opozicije

Jeremić: SZS bojkotuje današnje razgovore u Skupštini Srbije između vlasti i opozicije

Beta 09.10.2019
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić počeo je danas u Čačku kampanju bojkota predstojećih izbora opozicionih stranka okupljenih u Savezu za Srbiju (SZS) i kazao je da oni bojkotuje današnje razgovore u Skupštini Srbije izmedju vlasti i opozicije… »

Vesti dana »