Повезане вести

Тадић напушта разговоре: Дошао сам да људима из ЕУ кажем да ово није дијалог

Тадић напушта разговоре: Дошао сам да људима из ЕУ кажем да ово није дијалог

Н1 Инфо 09.10.2019
Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић саопштио је новинарима у паузи међустраначког дијалога који се одвија у Скупштини Србије уз посредовање Европског парламента, да више неће учествовати у тим разговорима. Како је… »
Јеремић: Са властима више нема шта да се разговара о изборима

Јеремић: Са властима више нема шта да се разговара о изборима

Н1 Инфо 09.10.2019
Председник Народне странке Вук Јеремић почео је у Чачку кампању бојкота предстојећих избора опозиционих странка окупљених у Савезу за Србију (СЗС) и казао је да они бојкотују данашње разговоре у Скупштини Србије између власти… »
Гојковић: Врло сам задовољна како је кренуо дијалог

Гојковић: Врло сам задовољна како је кренуо дијалог

Дневник 09.10.2019
БЕОГРАД: Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас, после прве сесије међустраначког дијалога, уз посредовање Европског парламента, да је њен лични утисак добар и да је врло задовољна како је кренуо… »
Тадић (СДС): Нећу учествовати сутра на састанку, морају да учествују сви опозициони представници

Тадић (СДС): Нећу учествовати сутра на састанку, морају да учествују сви опозициони представници

Нови магазин 09.10.2019
Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић саопштио је данас да он сутра неће присуствовати другом састанку власти и опозиције са представницима Европског парламента (ЕП) о изборним условима и истакао да је дошао да… »
Јеремић: СЗС бојкотује данашње разговоре у Скупштини Србије између власти и опозиције

Јеремић: СЗС бојкотује данашње разговоре у Скупштини Србије између власти и опозиције

Бета 09.10.2019
Председник Народне странке Вук Јеремић почео је данас у Чачку кампању бојкота предстојећих избора опозиционих странка окупљених у Савезу за Србију (СЗС) и казао је да они бојкотује данашње разговоре у Скупштини Србије измедју… »

Вести дана »