Повезане вести

Бурно у Старој Пазови: Гробари протестују испред Куће фудбала – ‘Сви партизановци из ФСС да се огласе!’ (фото)

Бурно у Старој Пазови: Гробари протестују испред Куће фудбала – ‘Сви партизановци из ФСС да се огласе!’ (фото)

Хот спорт 09.10.2019
Навијачи Партизана са источне трибине свој револт, уместо на трибини, изразили су испред Куће фудбала ФСС у Старој Пазови. Гробари чији је вођа Милош Кими Радосављевић одлучили су да направе интересантан гест и, уместо да певају… »
"Партизановци" уместо у Грошници навијали у Старој Пазови, одмах стигао и жесток одговор из ФСС!

"Партизановци" уместо у Грошници навијали у Старој Пазови, одмах стигао и жесток одговор из ФСС!

Спортске.нет 09.10.2019
Бура се не стишава. Група навијача Партизана под именом "партизановци" свој тим данас нису подржали у Грошници где су "црно-бели" оправдали улогу фаворита против Водојаже у Купу Србије, већ испред зграде Спортског центра… »
Шурбатовић одговорио гробарима: Сумња траје од када је Партизан био шест пута шампион, а Звезда ниједном!

Шурбатовић одговорио гробарима: Сумња траје од када је Партизан био шест пута шампион, а Звезда ниједном!

Хот спорт 09.10.2019
После перформанса групе навијача Партизана испред Куће фудбала у Старој Пазови, огласио се генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић. Подсетимо, група која се представља као ‘партизановци’ је данас протествовала због дешавања… »
Функционер ФСС одговорио Гробарима: Навикли сте на неко друго време

Функционер ФСС одговорио Гробарима: Навикли сте на неко друго време

Мондо 09.10.2019
Генерални секретар ФСС, који је својевремено и сам био члан навијчке трибине, одговорио "Партизановцима" због протеста испред СЦ у Старој Пазови. Генерални секретар ФСС, који је својевремено и сам био члан навијчке трибине… »
Шурбатовић се огласио после протеста Гробара испред ФСС-а: Трофеји се освајају на терену, не код нас

Шурбатовић се огласио после протеста Гробара испред ФСС-а: Трофеји се освајају на терену, не код нас

Телеграф 09.10.2019
Навијачи Партизана су, уместо на меч Купа Србије, који је играо њихов тим, отишли испред ФСС-а и протестовали. Генерални секретар Фудбалског савеза Србије (ФСС) Јован Шурбатовић изјавио је да се трофеји у српском фудбалу… »
“Гробари” протестовали испред ФСС у Пазови: Ми навијамо тамо где се резултат кроји

“Гробари” протестовали испред ФСС у Пазови: Ми навијамо тамо где се резултат кроји

Вечерње новости 09.10.2019
За време Куп утакмице између Водојажа и Партизана једна од фракција црно-белих је протестовала испред просторија ФС Србије у Старој Пазови. За време Куп утакмице између Водојажа и Партизана једна од фракција црно-белих је… »

Вести дана »