Povezane vesti

Burno u Staroj Pazovi: Grobari protestuju ispred Kuće fudbala – ‘Svi partizanovci iz FSS da se oglase!’ (foto)

Burno u Staroj Pazovi: Grobari protestuju ispred Kuće fudbala – ‘Svi partizanovci iz FSS da se oglase!’ (foto)

Hot sport 09.10.2019
Navijači Partizana sa istočne tribine svoj revolt, umesto na tribini, izrazili su ispred Kuće fudbala FSS u Staroj Pazovi. Grobari čiji je vođa Miloš Kimi Radosavljević odlučili su da naprave interesantan gest i, umesto da pevaju protiv FSS i… »
Šurbatović odgovorio grobarima: Sumnja traje od kada je Partizan bio šest puta šampion, a Zvezda nijednom!

Šurbatović odgovorio grobarima: Sumnja traje od kada je Partizan bio šest puta šampion, a Zvezda nijednom!

Hot sport 09.10.2019
Posle performansa grupe navijača Partizana ispred Kuće fudbala u Staroj Pazovi, oglasio se generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović. Podsetimo, grupa koja se predstavlja kao ‘partizanovci’ je danas protestvovala zbog dešavanja prethodnog vikenda u… »
"Partizanovci" umesto u Grošnici navijali u Staroj Pazovi, odmah stigao i žestok odgovor iz FSS!

"Partizanovci" umesto u Grošnici navijali u Staroj Pazovi, odmah stigao i žestok odgovor iz FSS!

Sportske.net 09.10.2019
Bura se ne stišava. Grupa navijača Partizana pod imenom "partizanovci" svoj tim danas nisu podržali u Grošnici gde su "crno-beli" opravdali ulogu favorita protiv Vodojaže u Kupu Srbije, već ispred zgrade Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije… »
Funkcioner FSS odgovorio Grobarima: Navikli ste na neko drugo vreme

Funkcioner FSS odgovorio Grobarima: Navikli ste na neko drugo vreme

Mondo 09.10.2019
Generalni sekretar FSS, koji je svojevremeno i sam bio član navijčke tribine, odgovorio "Partizanovcima" zbog protesta ispred SC u Staroj Pazovi. Generalni sekretar FSS, koji je svojevremeno i sam bio član navijčke tribine, odgovorio "Partizanovcima"… »
Šurbatović se oglasio posle protesta Grobara ispred FSS-a: Trofeji se osvajaju na terenu, ne kod nas

Šurbatović se oglasio posle protesta Grobara ispred FSS-a: Trofeji se osvajaju na terenu, ne kod nas

Telegraf 09.10.2019
Navijači Partizana su, umesto na meč Kupa Srbije, koji je igrao njihov tim, otišli ispred FSS-a i protestovali. Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Jovan Šurbatović izjavio je da se trofeji u srpskom fudbalu osvajaju na terenu, a nikako… »
“Grobari” protestovali ispred FSS u Pazovi: Mi navijamo tamo gde se rezultat kroji

“Grobari” protestovali ispred FSS u Pazovi: Mi navijamo tamo gde se rezultat kroji

Večernje novosti 09.10.2019
Za vreme Kup utakmice između Vodojaža i Partizana jedna od frakcija crno-belih je protestovala ispred prostorija FS Srbije u Staroj Pazovi. Za vreme Kup utakmice između Vodojaža i Partizana jedna od frakcija crno-belih je protestovala ispred… »

Vesti dana »