Povezane vesti
Uz vas ću i bolest da pobedim: Mihajlović se zahvalio legendama Real Madrida
Večernje novosti 10.10.2019
Borim se sa bolesti i siguran sam da će biti sve dobro na kraju, rekao je trener Bolonje. SINIŠA Mihajlović nije prisustvovao revijalnoj utakmici, koju su veterani Bolonje i Real Madrida igrali u čast 110. godišnjice kluba sa "Renata Dal Are", ali se… »
Siniša navijačima Bolonje: Dali ste mi toliko snage
N1 Info 10.10.2019
Siniša Mihajlović je u utorak završio drugi ciklus hemoterapije u procesu lečenja akutne leukemije. Trener Bolonje je u jednoj video poruci poručio navijačima da je veoma zahvalan i da su mu oni dali snagu. Poruka koju je Mihajlović snimio za… »
„Siguran sam da ću pobediti bolest” Mihajlović poslao snažnu poruku onima koji brinu za njega
Sportal blic 10.10.2019
Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović putem video snimka poslao je poruku navijačima Bolonje i poručio im da mu oni daju veliku snagu u borbi protiv leukemije. Mihajlović je nedavno završio drugi ciklus hemoterapija i uskoro ga čeka novi, ali… »
Vesti dana »

Šolc: Prekid međusobnih napada Rusije i Ukrajine na infrastrukturu je prvi važan korak
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Najviša dnevna temperatura 12 stepeni: Jutro hladno uz mraz, tokom dana sunčano
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih

Proglašena vanredna situacija na području Valjeva – depononovanje otpada na deponiji “Srem – Mačva”
ObjektiVa pre 5 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 10 satijoš 2 povezane