Повезане вести
Уз вас ћу и болест да победим: Михајловић се захвалио легендама Реал Мадрида
Вечерње новости 10.10.2019
Борим се са болести и сигуран сам да ће бити све добро на крају, рекао је тренер Болоње. СИНИША Михајловић није присуствовао ревијалној утакмици, коју су ветерани Болоње и Реал Мадрида играли у част 110. годишњице клуба са… »
Синиша навијачима Болоње: Дали сте ми толико снаге
Н1 Инфо 10.10.2019
Синиша Михајловић је у уторак завршио други циклус хемотерапије у процесу лечења акутне леукемије. Тренер Болоње је у једној видео поруци поручио навијачима да је веома захвалан и да су му они дали снагу. Порука коју је… »
„Сигуран сам да ћу победити болест” Михајловић послао снажну поруку онима који брину за њега
Спортал блиц 10.10.2019
Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић путем видео снимка послао је поруку навијачима Болоње и поручио им да му они дају велику снагу у борби против леукемије. Михајловић је недавно завршио други циклус хемотерапија и ускоро… »
Вести дана »

Гурање са жандармеријом у Зајечару: Скупштина града усвојила дневни ред, а потом је проглашена пауза (видео)
Блиц пре 11 минутајош 26 повезаних

БИРН: Србија у Израел за првих шест месеци 2025. извезла више муниције него целе прошле године
Радио сто плус пре 1 сатјош 7 повезаних

Дарко Глишић у тешком стању, пошто му је позлило у програму ТВ Пинк, у болницу стигао и Вучић
Нова економија пре 46 минутајош 98 повезаних