Povezane vesti

Ukrajinski predsednik: Nije bilo ucena u telefonskom razgovoru sa Trampom

Ukrajinski predsednik: Nije bilo ucena u telefonskom razgovoru sa Trampom

Slobodna Evropa 10.10.2019
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je danas da nije bilo ucena za vreme telefonskog razgovora sa Donaldom Trampom koji je doprineo pokretanju istrage za opoziv američkog predsednika, prenosi AP. U odgovoru na pitanje novinara Zelenski je… »
Ukrajinski predsjednik kaže da ga Trump nije ucjenjivao

Ukrajinski predsjednik kaže da ga Trump nije ucjenjivao

Al Jazeera 10.10.2019
Tražio sam da dogovorimo sljedeći susret i da se promijeni retorika o Ukrajini, kaže Zelenski. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da američki predsjednik Donald Trump nije pokušao da ga ucjenjuje tokom telefonskog razgovora u… »
Zelenski: Nije bilo ucena u telefonskom razgovoru sa Trampom

Zelenski: Nije bilo ucena u telefonskom razgovoru sa Trampom

N1 Info 10.10.2019
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da nije bilo ucena za vreme telefonskog razgovora sa Donaldom Trampom koji je doprineo pokretanju istrage za opoziv američkog predsednika. U odgovoru na pitanje novinara, Zelenski je rekao da je tek posle… »
Zelenski: Tramp me nije ucenjivao

Zelenski: Tramp me nije ucenjivao

Vesti online 10.10.2019
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp nije pokušao da ga ucenjuje tokom telefonskog razgovora u julu, kao i na sastanku u septembru. Zelenski je novinarima rekao da je u telefonskom razgovoru sa… »

Vesti dana »