Povezane vesti

Obradović: Ostao sam bez reči, prvi put za 27 godina

Obradović: Ostao sam bez reči, prvi put za 27 godina

IndeksOnline 10.10.2019
BEOGRAD – Trener košarkaša Fenerbahčea Željko Obradović kaže da je ostao bez reči u razgovoru sa svojim košarkašima posle poraza od Crvene zvezde (68:56) u Evroligi. Najtrofejniji evropski trener ikada objasnio je kako je reagovao kada je ušao… »
Jedan od junaka Zvezdine pobede jasan: "Ovako treba da nastavimo"

Jedan od junaka Zvezdine pobede jasan: "Ovako treba da nastavimo"

Sportske.net 10.10.2019
Košarkaš Crvene zvezde Lorenco Braun rekao je da je današnja pobeda nad Fenerbahčeom veoma značajna i da želi da ekipa tako nastavi u nastavku sezone. "Ovo nam mnogo znači, prva pobeda u Evroligi i želimo da nastavimo ovako cele sezone. Mislim da… »
Obradović u neverici: Prvi put za 27 godina karijere ostao sam bez reči u svlačionici

Obradović u neverici: Prvi put za 27 godina karijere ostao sam bez reči u svlačionici

Mozzart sport 10.10.2019
Emotivna konferencija za štampu sjajnog srpskog stratega. Najtrofejniji trener u Evropi Željko Obradović kaže da mu se prvi put u karijeri dogodilo da u svlačionici nije znao šta da poruči svojim igračima. Fenerbahče je u Beogradskoj areni… »
Željko Obradović je večeras rekao mnogo toga, ali istovremeno je i prvi put u karijeri ostao bez teksta!

Željko Obradović je večeras rekao mnogo toga, ali istovremeno je i prvi put u karijeri ostao bez teksta!

Sportske.net 10.10.2019
Zbog čega je ova utakmica bila drugačija od svih ostalih? Ekipa Fenerbahčea bila je nemoćna večeras u duelu sa Crvenom zvezdom u beogradskoj ''Štark Areni''. Tim Željka Obradovića je na kraju poražen sa 68:56, a proslavljeni stručnjak je posle… »
Željko Obradović: Više me je iznenadio moj tim nego Zvezda, prvi put u karijeri mi se dogodilo ovako nešto…

Željko Obradović: Više me je iznenadio moj tim nego Zvezda, prvi put u karijeri mi se dogodilo ovako nešto…

Hot sport 10.10.2019
Crvena zvezda je večeras savladala Fenerbahče u ‘Štark Areni’ 68:56. Pred navijačima Crvene zvezde pao je jedan od pretendenata za osvajanje titule. – Pošteno da vam kazem iznenadio me je moj tim, mnogo vise nego Zvezda. Ja sam čovek koji uvek… »
Obradović: Ne iz kurtoazije, Zvezda ima kvalitet za Top8 Evrolige

Obradović: Ne iz kurtoazije, Zvezda ima kvalitet za Top8 Evrolige

Sportski žurnal 10.10.2019
Crvena zvezda je pobedila Fenerbahče sa 68:56 u drugom kolu Evrolige. Trener košarkaša Fenerabahčea Željko Obradović rekao je da je Zvezda u današnjoj pobedi pokazala da je kvalitetna i ocenio je da srpski klub ima kvalitet da bude među osam… »
Željko Obradović: Bednih 56 poena! Više me iznenadio Fener nego Zvezda...

Željko Obradović: Bednih 56 poena! Više me iznenadio Fener nego Zvezda...

Mondo 10.10.2019
"Odnosi sa svima u Zvezdi su sada odlični krenuvši od Čovića, Tomića, Topića, Ilića... Nemam nikakav problem sa njima", objasnio je Obradović. "Odnosi sa svima u Zvezdi su sada odlični krenuvši od Čovića, Tomića, Topića, Ilića... Nemam… »
Obradović: Prvi put u karijeri ostao sam bez reči

Obradović: Prvi put u karijeri ostao sam bez reči

N1 Info 10.10.2019
Trener Fenerbahčea Željko Obradović istakao je posle poraza od Crvene zvezde 68:56 da je veoma iznenađen igrom svog tima. „Pošteno da vam kažem, iznenadio me je moj tim, mnogo više nego Zvezda. Ja kao trener treba da razmislim zasto je to tako i… »

Vesti dana »