Povezane vesti
Šutanovac: Neshvatljivo da DS ne razgovara sa EU
RTV 11.10.2019
BEOGRAD - Teško je shvatiti da posle 30 godina postojanja Demokratska stranka ne želi da razgovara sa predstavnicima EU, izjavio je bivši lider te partije Dragan Šutanovac povodom odluke DS da ne ode na razgovore vlasti i opozicije uz posredovanje… »
Bivši lider DS Dragan Šutanovac za Kurir: Boško Obradović je kao mlaki špricer sa izvetrelom vodom i lošim vinom
Kurir 11.10.2019
Direktan Dverima nije mesto u savezu stranaka koje se zalažu za Srbiju u EU i taj kompromis nikome ne ide u korist. Obradović je na levici desničar, a na desnici levičar. Teško je shvatiti da, nakon 30 godina postojanja, Demokratska stranka (DS) ne želi… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 48 minutajoš 28 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 9 minutajoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 5 satijoš 6 povezanih
Prenos, Srbija - Crna Gora: Vaterpolo spektakl na Evropskom prvenstvu!
Večernje novosti pre 9 minutajoš 37 povezanih