Повезане вести

„Не планирам да се вратим у српски фудбал и дођем у Звезду!“

„Не планирам да се вратим у српски фудбал и дођем у Звезду!“

Вести онлине 11.10.2019
Коларов, који је дрес Звезде носио у млађим категоријама, тренутно је у преговорима око продужетка уговора са Ромом, а италијански медији пренели су и да има понуду првака Србије. Капитен фудбалске репрезентације Србије… »
Коларов не мисли о звезди: Амбиције су ми окренуте ка иностранству

Коларов не мисли о звезди: Амбиције су ми окренуте ка иностранству

Вечерње новости 11.10.2019
Тамо сам играо као дете и Звезда је велики клуб, али моје амбиције су другачије ... рекао је капитен репрезентације Србије. КАПИТЕН Србије Александар Коларов је кратко сумирао утиске о Парагвају. - Памтићемо само победу и желим… »
Више нема дилеме - Коларов сигурно неће у Звезду

Више нема дилеме - Коларов сигурно неће у Звезду

Н1 Инфо 11.10.2019
Репрезентативац Србије Александар Коларов отклонио је све дилеме око повратка у Црвену звезду истакавши да ће каријеру завршити у иностранству. Леви бек Роме доводио се у везу са црвено-белима протеклог лета. Тада је истакао да… »
Коларов коначно о звезди: Леви бек проговорио о ономе што интересује све навијаче!

Коларов коначно о звезди: Леви бек проговорио о ономе што интересује све навијаче!

Спортал блиц 11.10.2019
Александар Коларов је након дуела Србије и Парагваја (1:0) у Крушевцу говорио и о потенцијалном трансферу у Црвену звезду. И у току претходног прелазног рока се појавила информација да је леви бек Роме на радару Црвене звезде и… »
Коларов: Не враћам се у Звезду

Коларов: Не враћам се у Звезду

Моззарт спорт 11.10.2019
Капитен репрезентације ставио тачку на шпекулације. Пре неколико месеци су Италијани писали да Александар Коларов прелази у Партизан по истеку уговора са Ромом. Па пре неки дан су најавили његов повратак у Црвену звезду, у којој… »

Вести дана »