Povezane vesti
Deo Kamenice bez vode zbog havarije
Dnevnik 11.10.2019
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 17 sati biti Ulica Marka Oreškovića. Kako podsećaju iz JKP Vodovod i kanalizacija, postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Ulica Marka Oreškovića u Sremskoj Kamenici bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 11.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 17 sati biti Ulica Marka Oreškovića u Sremskoj Kamenici. Kako javljaju iz "Vodovoda", postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Ulica Jerneja Kopitara i deo Heroja Pinkija bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 11.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica heroja Pinkija (od Ulice Laze Lazarevića do Mornarske ulice) i Ulica Jerneja Kopitara. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo Telepa bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 11.10.2019
Zbog radova na sanaciji havarije. bez vode će danas do 13 sati biti deo Jastrebačke ulice (od Ulice Jovana Popovića do kraja). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 59 povezanih

Predsednica školskog odbora poslala poruku "pogrešnom Nenadu" i predložila da zbog pobunjenih roditelja zovu policiju
N1 Info pre 14 minutajoš 31 povezana

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 53 povezane

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

Tramp: Šta je to s Rusijom kad dronovima narušava vazdušni prostor Poljske
Beta pre 14 minutajoš 26 povezanih