Повезане вести
Оца су му убили када је имао 16 година: Огњенова стравична исповест из прошлости ће вам сломити срце
Блиц 11.10.2019
Водитељ Огњен Амиџић у "Новом јутру" испричао је своју тужну животу причу и проговорио о свом убијеном оцу, новинару и дописнику РТС-а из Шапца Зорану Амиџићу Амиџу. Како је сам рекао, када је сазнао да му је отац убијен… »
Потресно Амиџић: Имао сам 15 година када су Хрвати убили мог оца, а мене прогласили четником. Неке ствари се никада не могу…
Вечерње новости 11.10.2019
Водитељев отац је убијен на радном задатку. Огњен Амиџић отворио је душу у "Новом јутру" и колеги Предрагу Сарапи испричао све о убиству оца Зорана, којег је изгубио када је имао само 15 година. Водитељ је први пут проговорио… »
Огњену су усташе изрешетале оца, а оно што су крвници после урадили је стравично: Водитељ открио детаље о оцу које ће вам…
Курир 11.10.2019
Отац водитеља Огњен Амиџић, новинар и дописник РТС из Шапца Зоран Амиџић Амиџ, погинуо је 9. октобра 1991. године на Банији у Хрватској на новинарском задатку, када су убијене и његове колеге из дописништва - Бора Петровић… »
Вести дана »
Шта даље са НИС-ом? Америка тражи потпуни излазак Руса, а Србија има само неколико опција
Правда пре 1 сатјош 64 повезане
Пашће 30 цм снега Од овог датума стиже права зима, а ускоро би могло да завеје свуда
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Никезић (ССП): Вучићева власт није радила ништа, већ чекала да Руси и Американци реше проблем
Недељник пре 5 минутајош 21 повезана
„Орлићи“ у елитној рунди на путу за еуро: Преокретом савладали Грузију
Дневник пре 41 минутајош 27 повезаних