Повезане вести
Највећи ветропарк на Западном Балкану отворен у Србији
Нова економија 11.10.2019
Највећи ветропарк у Србији и у региону, капцитета 158 мегавата, данас је почео да производи струју, саопштила је Европска банка за обнову и развој ( ЕБРД). Постројење под називом Чибук 1 се налази у селу Мраморак код Ковина на… »
Ђорђе Костић (Ал Џазира): Због амбасадора УАЕ у Србији нисмо пуштени на догађај у Ковину
Нови магазин 11.10.2019
Дописник Ал Џазире Ђорђе Костић потврдио је да екипе њихове и телевизије Н1 данас нису пуштене на отварање ветропарка "Чибук 1" у Мраморку код Ковина, који је изградила компанија Масдар из Абу Дабија, зато што амбасадор… »
Код Ковина отворен највећи ветропарк на Западном Балкану
РТС 11.10.2019
Највећи ветропарк на Западном Балкану "Чибук 1" свечано је отворен у Мраморку код Ковина. Инвестиција је вредна 300 милиона евра, снабдеваће електричном енергијом 113.000 домаћинстава и може да спречи више од 370.000 тона емисије… »
Отворен највећи ветропарк на Балкану – „Чибук 1“ код Ковина
Данас 11.10.2019
Ветропарк „Чибук 1“, највећи на Балкану, који је коштао 300 милиона евра, отворен је данас у Мраморку, крај Ковина, а моћи ће да снабдева струјом 113.000 домаћинстава. Постављено је 57 турбина инсталисане снаге од 158 мегавата… »
Отворен највећи ветропарк у Србији и на Западном Балкану: Вучић: "Струја за становнике града величине Ниша" (видео)
Блиц 11.10.2019
"За људе у Србији је важно да знају да ће нових 57 ветрогенератора обезбедити струју за око 250.000 људи, рецимо за број становника града величине Ниша", рекао је председник Србије Александар Вучић на отварању највећег… »
Телевизији Н1 забрањено да присуствује отварању ветропарка "Чибук 1"
Н1 Инфо 11.10.2019
Екипама телевизија Н1 и Ал Џазира забрањен је улазак на церемонију свечаног отварања ветропарка "Чибук 1" у Мраморку код Ковина. Како је рекла репортерка Н1, кад се екипа појавила речено је да не могу да уђу због тога што су… »
Курир ТВ уживо у Ковину, отворена ветроелектрана Чибук 1 Вучић: Срећан сам што сам данас овде! Веровао сам ја мом пријатељу…
Курир 11.10.2019
КОВИН - Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је данас у 12 часова свечаном отварању Ветроелектране „Чибук 1“ у Ковину, највеће ветрофарме на Западном Балкану која ће чистом енергијом снабдевати чак 113.000… »
Телевизијама Н1 и Ал Џазира забрањено присуство отварању ветропарка Чибук 1
Данас 11.10.2019
Екипама телевизија Н1 и Ал Џазира забрањен је данас улазак на церемонију свечаног отварања ветропарка „Чибук 1“ у Мраморку код Ковина, пренела је телевизија Н1. Ветропарк „Чибук 1“ изградила је компанија Масдар из Абу Дабија… »
Вести дана »
Хорор сцена у Никшићу: У стану откривена тела мушкарца и жене, сумња се на двоструко убиство
Блиц пре 55 минутајош 17 повезаних
Софронијевић: Стигло 14.000 пријава за легализацију објеката по новом закону
НИН пре 25 минутајош 10 повезаних