Povezane vesti
Uđi u rijaliti i spasi onog jadnog zolu! Isplivala šok prepiska Miljaninih bivših: Siguran sam da sam ja otac! A evo kad će…
Kurir 11.10.2019
U već oformljeni trougao koji čine Lazar Čolić Zola, Miljana Kulić i Bojan Tomović, "umešala se" i četvrta osoba - izvesni Mile Mirković iz Krčedina, kojeg je trudnica nekoliko puta spomenula u rijalitiju. Afera ko je zaista otac Miljaninog… »
Svi bi da budu otac miljaninog deteta: Kuvar iz Krčedina je otac? Zna i tačan datum kada je ostala trudna
Blic 11.10.2019
Drama Miljane Kulić ne prestaje! Nakon što je zadrugarka otkrila da je u drugom stanju sa Lazarom Čolićem Zolom, u javnosti su krenula da se pojavljuju imena nepoznatih ljudi koji tvrde da su spavali sa rijaliti zvezdom. Dok ona tvrdi da je otac njen… »
Svi bi da budu otac miljaninog deteta! Kuvar iz Krčedina zna i sekund kad je ostala trudna s njim! Samo još da mu se poklope…
Kurir 11.10.2019
Drama Miljane Kulić privlači veliku pažnju gledalaca "Zadruge 3" u poslednje vreme, a sve je počelo kada je rijaliti zvezda otkrila da je trudna. Dok ona tvrdi da je otac njen dečko Lazar Čolić Zola, u spoljnom svetu najpre se oglasio i crnogorski… »
Svaka majka zna čije dete nosi! Miljana kaže da je Zolino, a revoltirani Tomović iz Crne Gore uvlači i trećeg muškarca…
Kurir 11.10.2019
Kako su Miljana, Marija i Zola su pomenuli Bojana Tomovića i rekli kako on ima želju da uđe u Zadrugu i razdvoji budiće roditelje, pa pevač nije mogao da ćuti. Naime, budući da je prvo tvrdio da je on otac deteta koje Miljana nosi. On je tražio da… »
U igri je i treći muškarac: Tomović otkrio Miljaninu veliku tajnu: "Ljubomorna je na svoju majku, bila je sa tipom iz…
Blic 11.10.2019
Miljana Kulić, njena majka Marija i otac njenog budućeg deteta Lazar Čolić Zola, nedavno su razgovarali o Bojanu Tomoviću i naveli da on želi da uđe u "Zadrugu 3" i razdvoji buduće roditelje. Pevač nije ostao nem na ove optužbe, pa je prvo rekao… »
Vesti dana »
Studenti i građani nastavljaju blokadu Mosta slobode u Novom Sadu do 18 časova
RTS pre 54 minutajoš 35 povezanih
Advokatska komora Srbije stupa u jednomesečnu obustavu rada
Vesti online pre 54 minutajoš 28 povezanih