Povezane vesti

"Gde je, majko, moj mir": Tuga u porodici Šaka Polumente, pevaču preminula majka, on slomljen od bola

"Gde je, majko, moj mir": Tuga u porodici Šaka Polumente, pevaču preminula majka, on slomljen od bola

Blic 11.10.2019
Pevač Šako Polumenta skrhan je od tuge zbog smrti majke Nade. Šako Polumenta se od majke oprostio emotivnom porukom, a izjave saučešća ne prestaju da pristižu. - Nada nas je ostavila. Pronašla si svoj mir... Majko, gde je moj mir? - napisao je… »
Smrtni slučaj u porodici Polumenta: Šako van sebe, svi mu izjavljuju saučešće (foto)

Smrtni slučaj u porodici Polumenta: Šako van sebe, svi mu izjavljuju saučešće (foto)

Večernje novosti 11.10.2019
Pevač je skrhan od bola, o čemu je obavestio javnost porukom na društvenim mrežama. POZNATI pevač Šako Polumenta skrhan je od bola zbog iznenadne smrti majke Nade, o čemu je izvestio javnost putem svojih naloga na društvenim mrežama. - Nada nas… »
Šaku Polumenti preminula majka! Pevač skrhan bolom! Rečima kojima se oprostio od Nade paraju nebo i dušu! Gde je moj mir…

Šaku Polumenti preminula majka! Pevač skrhan bolom! Rečima kojima se oprostio od Nade paraju nebo i dušu! Gde je moj mir…

Kurir 11.10.2019
Pevaču Šaki Polumenti preminula je majka Nada! Polumenta skrhan od bola zbog iznenadne smrti majke potresnim prečima se oprostio od nje na Instagramu. "Nada nas je ostavila. Pronašla si svoj mir... Majko, gde je moj mir?", napisao je Polumenta, kojem… »

Vesti dana »