Povezane vesti
"Gde je, majko, moj mir": Tuga u porodici Šaka Polumente, pevaču preminula majka, on slomljen od bola
Blic 11.10.2019
Pevač Šako Polumenta skrhan je od tuge zbog smrti majke Nade. Šako Polumenta se od majke oprostio emotivnom porukom, a izjave saučešća ne prestaju da pristižu. - Nada nas je ostavila. Pronašla si svoj mir... Majko, gde je moj mir? - napisao je Šako uz… »
Smrtni slučaj u porodici Polumenta: Šako van sebe, svi mu izjavljuju saučešće (foto)
Večernje novosti 11.10.2019
Pevač je skrhan od bola, o čemu je obavestio javnost porukom na društvenim mrežama. POZNATI pevač Šako Polumenta skrhan je od bola zbog iznenadne smrti majke Nade, o čemu je izvestio javnost putem svojih naloga na društvenim mrežama. - Nada nas je… »
Šaku Polumenti preminula majka! Pevač skrhan bolom! Rečima kojima se oprostio od Nade paraju nebo i dušu! Gde je moj mir…
Kurir 11.10.2019
Pevaču Šaki Polumenti preminula je majka Nada! Polumenta skrhan od bola zbog iznenadne smrti majke potresnim prečima se oprostio od nje na Instagramu. "Nada nas je ostavila. Pronašla si svoj mir... Majko, gde je moj mir?", napisao je Polumenta, kojem su… »
Vesti dana »
VIDEO Vidić traži odgovor o svojoj bezbednosti: "Ovo je policijska zemlja, sve zavisi od sistema"
Radio 021 pre 1 satjoš 37 povezanih
Sve manje keša, sve više kartica: Srbi plaćaju bezgotovinsko, kupuju preko interneta i plaćaju u ovim valutama
Kurir pre 1 satjoš 40 povezanih
Velike promene u gradskom prevozu: Osim Terazija i Bulevara kralja Aleksandra, radovi u još 3 važne ulice, evo svih izmena, detaljno
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
RHMZ: Do kraja dana pljuskovi sa grmljavinom, sutra moguće vremenske nepogode
N1 Info pre 1 satjoš 73 povezane
Mali: Ekonomski paket pomoći koji je najavio Vučić biće na jesen ove godine
Radio 021 pre 3 satajoš 51 povezana