Povezane vesti
Privremena izmena saobraćaja u bloku ulica Vase Stajića i Železničke
Dnevnik 11.10.2019
Javno komunalno preduzeće “Novosadska toplana“ Novi Sad u subotu, 12. oktobra, počinje sa radovima na vrelovodnom šahtu u Železničkoj ulici ispred broja 24. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme… »
Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Starog grada
Moj Novi Sad 11.10.2019
Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad u subotu, 12. oktobra, počinje sa radovima na vrelovodnom šahtu u Železničkoj ulici ispred broja 24. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme trajanja… »
Sutra do podne izmena režima saobraćaja u Železničkoj
RTV 11.10.2019
NOVI SAD - Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" sutra, 12. oktobra, počinje sa radovima na vrelovodnom šahtu u Železničkoj ulici ispred broja 24. Zbog pomenutih radova, privremeno se menja režim saobraćaja u bloku ulica Vase Stajića i… »
Radovi "Toplane" zauzimaju trotoar i biciklističku stazu u delu Hadži Ruvimove
Moj Novi Sad 11.10.2019
Iz Javno-komunalnog preduzeća "Novosadska toplana" javljaju da u ponedeljak, 14. oktobra, počinju s radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Hadži Ruvimovoj ulici broj 43. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj… »
Vesti dana »
Situacija u Grebencu pod kontrolom, borba u peščari i dalje traje
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 109 povezanih
Vlada Srbije utvrdila minimalac za 2027. godinu i rebalans budžeta
Naslovi.ai pre 2 satajoš 61 povezana
Viktor Vembanjama: "Kakva prijateljska, je l' ste videli kako sam ga udario?"
Mondo pre 51 minutajoš 30 povezanih
Još je vembanjama mali za Jokića! Brutalni kapiten vodio Srbiju do dramatične pobede nad Francuzima! (video)
Večernje novosti pre 56 minutajoš 43 povezane
Srbija na udaru toplotnog talasa i novih požara: Deliblatska peščara i Šangaj pod vatri
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 99 povezanih