Повезане вести

Стоп за Терзића у Црној Гори: Од Шиптара сам очекивао, од Црногораца не!

Стоп за Терзића у Црној Гори: Од Шиптара сам очекивао, од Црногораца не!

Мондо 11.10.2019
Генерални директор Црвене звезде заустављен на аеродрому у Тивту, наводно због подстрекивања Мирка Иванића и Филипа Стојковића да не играју за репрезентацију Црне Горе против такозваног Косова. Генерални директор Црвене звезде… »
Полиција Црне Горе: Терзићу забрањен улазак сходно закону

Полиција Црне Горе: Терзићу забрањен улазак сходно закону

Спортски журнал 11.10.2019
Генералном директору ФК Црвена звезда, Звездану Терзићу, улазак у Црну Гору забрањен је у склалду са Законом о странцима, саопштено је из Управе полиције Црне Горе. Како се наводи, службеници Управе полиције су са граничног… »
Црногорска полиција: Терзићу забрањен улазак због веза са криминалним групама

Црногорска полиција: Терзићу забрањен улазак због веза са криминалним групама

Хот спорт 11.10.2019
Црногорске ‘Вијести’ објавиле су саопштење МУП-а Црне Горе уз наводно објашњење због чега Звездан Терзић није пуштен у ову земљу. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић враћен је данас са аеродрома у Тивту за… »
Црногорска полиција: Терзић је враћен у Србију сходно закону

Црногорска полиција: Терзић је враћен у Србију сходно закону

Вести онлине 11.10.2019
Црногорска полиција огласила се саопштењем везаним за забрану уласка првом човеку Црвене звезде Звездану Терзићу у ту земљу. Терзић је у петак допутовао у Црну Гору, али се првим авионом вратио за Београд. Црногорска полиција… »
Огласила се полиција: Црногорци објавили због чега је забрањен улаз "држављанину Републике Србије З.Т."

Огласила се полиција: Црногорци објавили због чега је забрањен улаз "држављанину Републике Србије З.Т."

Спортал блиц 11.10.2019
У штуром саопштењу Министарства унутрашњих послова Црне Горе потврђено је да је генералном директору ФК Црвена звезда Звездану Терзићу забрањен улаз у Црну Гору. - Службеници Управе полиције су у петак са Граничног прелаза… »
Терзићу забрањен улазак у Црну Гору, он за то оптужује Савићевића

Терзићу забрањен улазак у Црну Гору, он за то оптужује Савићевића

Бета 11.10.2019
Генералном директору Фудбалског клуба Црвена звезда Звездану Терзићу данас је забрањен улазак у Црну Гору за шта је он оптужио председника фудбалског савеза Црне Горе Дејана Савићевића. "Када су почетком јуна, уочи одигравања… »
Црногорци шокирали Терзића! Мислио је да се шале...

Црногорци шокирали Терзића! Мислио је да се шале...

Спортске.нет 11.10.2019
Непријатно изненађење доживео је данас генерални директор Црвене звезде. Звездан Терзић је данас отпутивао у Црну Гору, али му је по слетању на аеродром у Титву саопштено да му је улазак у њихову државу - забрањен! Из тог… »
Звездану Терзићу забрањен улазак у Црну Гору, оптужује Дејана Савићевића за то

Звездану Терзићу забрањен улазак у Црну Гору, оптужује Дејана Савићевића за то

Н1 Инфо 11.10.2019
Генералном директору Фудбалског клуба Црвена звезда Звездану Терзићу данас је забрањен улазак у Црну Гору за шта је он оптужио председника фудбалског савеза Црне Горе Дејана Савићевића. "Када су почетком јуна, уочи одигравања… »
Терзић: Мислио сам да је шала, немам речи - Савићевић тражио да ме не пусте!

Терзић: Мислио сам да је шала, немам речи - Савићевић тражио да ме не пусте!

Спортал блиц 11.10.2019
, огласио се и челник Црвене звезде и поручио како иза потеза власти из комшилука стоји председник ФС Црне Горе. Терзић је навео како је Дејан Савићевић лобирао да га не пусте у Црну Гору, због дешавања везаних за утакмицу те… »
Звездану Терзиц́у забрањен улазак у Црну Гору

Звездану Терзиц́у забрањен улазак у Црну Гору

Вести онлине 11.10.2019
Генералном директору Црвене звезде Звездану Терзиц́у је забрањен улазак у Црну Гору, преносе „Новости”. Разлог за овакву одлуку црногорских власти је тај што га сумњиче да је учествовао у одврац́ању репрезентативаца Црне Горе… »
Скандал: Звездану Терзићу забрањен улазак у Црну Гору! Чека лет за Београд

Скандал: Звездану Терзићу забрањен улазак у Црну Гору! Чека лет за Београд

Спортал блиц 11.10.2019
Генералном директору Фудбалског клуба Црвена Звезда Звездану Терзићу забрањен је улазак у Црну Гору, објавио је портал ин4с.нет! Како наводе, Терзић сада чека лет за повратак у Београд. Како је објавио овај портал, црногорска… »

Вести дана »