Повезане вести

Инвеститор почео рушење објекта на Панчићевом врху

Инвеститор почео рушење објекта на Панчићевом врху

Политика 11.10.2019
Копаоник – На врху Копаоника јуче је почело уклањање нелегално изграђеног „кафића”, за који је инспекција августа 2018. донела решење о рушењу. Представници министарства за грађевину, под чијом су ингеренцијом инспектори… »
Кренуло рушење фамозног ресторана на панчићевом врху

Кренуло рушење фамозног ресторана на панчићевом врху

Мондо 11.10.2019
Наког две године и многобројних најава надлежних почело је уклањање дивље изграђеног објекта на врху Копаоника. Претпоставља се да објекат руши инвеститор. Наког две године и многобројних најава надлежних почело је уклањање… »
Инвеститорка сама почела уклањање нелегалног објекта на Панчићевом врху

Инвеститорка сама почела уклањање нелегалног објекта на Панчићевом врху

Н1 Инфо 11.10.2019
Инвеститорка нелегалног објеката на Панчићевом врху на Копаонику Снежана Митковић, више од две године од када је грађевинска инспекција први пут наложила рушење, самостално је започела уклањање објекта, објавио је… »
Сама руши објекат на Панчићевом врху на Копаонику

Сама руши објекат на Панчићевом врху на Копаонику

Дневник 11.10.2019
Почело уклањање дивљег објекта на врху Копаоника који је пре две године саградила широј јавности непозната Снежана Митковић из Смедерева. МАДА још нема званичне потврде, по свему судећи, данас је почело дуго најављивано… »
Мајстори на крову нелегалног објекта: Инвеститор сам руши спорну зграду на Панчићевом врху?(фото)

Мајстори на крову нелегалног објекта: Инвеститор сам руши спорну зграду на Панчићевом врху?(фото)

Блиц 11.10.2019
Нелегално изграђен објекат на Панчићевом врху, коме предстоји рушење, инвеститор ће, чини се, сам размонтирати, како причају мештани. Ова говоркања подстакло је данашње појављивање мајстора на крову "проблематичног" објекта… »

Вести дана »