Повезане вести

"Мирно спавај, деспоте, анђеле мали": Потресни опроштаји од "дечака лептира", због чије судбине плаче цела Србија

"Мирно спавај, деспоте, анђеле мали": Потресни опроштаји од "дечака лептира", због чије судбине плаче цела Србија

Блиц 12.10.2019
Цела Србија од синоћ је у сузама, након тужне вести да се мали јунак Деспот Лазић из Бајине Баште, "дечак лептир", преселио међу анђеле. Имао је само 12 година. - Мама, знам да је дошао крај. Не бојим се смрти. Желим само да ме… »
"Пустите ме да одем, немам снаге да се мучим више": Последње речи дечака лептира кидају душу

"Пустите ме да одем, немам снаге да се мучим више": Последње речи дечака лептира кидају душу

Блиц 12.10.2019
Деспот Лазић (12) из Бајине Баште, који је од рођења боловао од ретке, тешке и неизлечиве болести коже, и чије лечење је „Блиц фондација“ помагала четири године, преминуо је синоћ у Институту за мајку и дете у Београду. Мали… »
Сваки загрљај га је болео као со на живу рану: Од ове опаке и ретке болести је умро Деспот, дечак лептир

Сваки загрљај га је болео као со на живу рану: Од ове опаке и ретке болести је умро Деспот, дечак лептир

Вечерње новости 12.10.2019
Деца која се боре с овим обољењем позната су као деца лептири јер је њихова кожа осетљива на сваки додир и прекривена је отвореним ранама. Деспот Лазић (12), дечак из Бајине Баште, који је боловао од неизлечиве болести коже… »
“Колико још да чекам? Ако има лека, донесите ми, ја овако више не могу”: Дечак лептир је за живота пролазио кроз страшне муке…

“Колико још да чекам? Ако има лека, донесите ми, ја овако више не могу”: Дечак лептир је за живота пролазио кроз страшне муке…

Вечерње новости 12.10.2019
Прича о овом дечаку који је од рођења боловао од болести зване булозна епидермолиза одјекнула је широм земље, али и по иностранству. Деспот Лазић, "дечак лептир" из Бајине Баште, преминуо је у петак вече после дуге и тешке… »
Дечак лептир изгубио битку: Србија у сузама због смрти малог Деспота

Дечак лептир изгубио битку: Србија у сузама због смрти малог Деспота

Блиц 11.10.2019
Деспот Лазић (12), дечак из Бајине Баште који је боловао од неизлечиве болести коже, преминуо вечерас на Институту за мајку и дете у Београду, после компликација на срцу која је изазвала његова основна болест, сазнаје „Блиц“… »

Вести дана »