Povezane vesti
Moja želja je bila da se kuća u Nišu sruši do temelja, a evo šta se desilo! Miljana razvezala jezik: Ovo o Kulićima niko nije…
Kurir 12.10.2019
Miljana Kulić tokom lažnog poligrafa između ostalog progovorila je i o porodičnoj kući u Nišu, u koju je i te kako ulagala. Tom prilikom je voditeljima zadrugarske radio emisije, ali i šire, objasnila da je majka nije iskoristila za to, niti da joj je to… »
"Kada sam došla kući, imala sam šta da vidim": Miljana otkrila nepoznate detalje
Blic 12.10.2019
Zadrugarka Miljana Kulić prokomentarisala je u emisiji Radio Amnezija u rijalitiju sve detalje oko kuće u Nišu, koju je želela da sredi sa sina Željka, a bilo je mnogo posla. Naime, kako prenosi " Srbija Danas", Miljana je dosta uložila u porodičnu kuću… »
Vesti dana »
"Napredak u dijalogu Beograda i Prištine od ključnog značaja" Kaja Kalas zadovoljna "demokratskim izborima na Kosovu"
Blic pre 40 minutajoš 57 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 25 minutajoš 40 povezanih
Iran obustavlja dalje napade na Izrael osim ako Liban bude meta
N1 Info pre 50 minutajoš 28 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 20 minutajoš 48 povezanih