Povezane vesti
Pijan autom sleteo s puta u Leskovcu, pa sam otišao kod psihijatra da traži pomoć
Telegraf 12.10.2019
Mladić je, u vidno alkoholisanom stanju, tražio da bude smešten na Odeljenje bolesti zavisnosti. U Leskovcu se jutros dogodila saobraćajna nezgoda, kada je vozač star 31 godinu sleteo sa puta automobilom. U ovoj nezgodi čovek nije povređen, a nakon… »
Smrskana dva automobila, jedan vozač u teškom stanju, drugi sam zatražio lečenje
Jugmedia 12.10.2019
Tridesetogodišnji muškarac iz Velike Grabovnice sleteo je rano jutros sa starog grdeličkog puta u blizini leskovačke kvantaške pijace, udario u betonski zid i zadobio teške povrede, opasne po život, zbog čega je hitno prebačen u Klinički centar… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: "Vlast iskoristila poslednjeg keca u rukavu, mi imamo još tri špila"
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Švajcarske novine NZZ: Vučić je sve bespomoćniji, ne zna kako da zaustavi proteste
Novi magazin pre 6 satijoš 12 povezanih

Potresne scene ispred bolnice u Kočanima: Suze i vapaj roditelja čija su deca stradala u požaru
Telegraf pre 1 satjoš 227 povezanih

MUP: Na fotografiji je "anti-dron puška, koja je u upotrebi u cilju bezbednosne zaštite predsednika"
Radio 021 pre 1 satjoš 68 povezanih