Повезане вести

Силађи после освајања злата признао: Мислио сам да ћу изгубити у финишу

Силађи после освајања злата признао: Мислио сам да ћу изгубити у финишу

Вечерње новости 13.10.2019
На старту сам имао неколико промашених завеслаја. Требало ми је времена да се вратим у ритам и на срећу завршио сам годину успешно, каже српски пливач. ЧАБА Силађи је освојио златну медаљу у трци на 50 метара прсно на Светском… »
САД могу на пиво: - једно! Чаба Силађи после освајања злата на Светском купу: „Кад одбију порез остане ми 2.000 долара”

САД могу на пиво: - једно! Чаба Силађи после освајања злата на Светском купу: „Кад одбију порез остане ми 2.000 долара”

Спортал блиц 13.10.2019
Чаба Силађи је у трци на 50 метара прсно на Светском купу у Берлину. До циља је стигао за 27,18 секунди. Силађи је у изјави за „Спортски журнал” анализирао трку. - Знао сам да ће бити густо и мислио сам да ћу изгубити у финишу… »
Силађи освојио злато на Светском купу у Берлину

Силађи освојио злато на Светском купу у Берлину

Радио 021 13.10.2019
Репрезентативац Србије у пливању Чаба Силађи освојио је златну медаљу на Светском купу у Берлину, у дисциплини 50 метара прсним стилом. Двадесетдеветогодишњи такмичар рођен у Сенти славио је са резултатом 27.18 секунди испред… »
Тако је, мајсторе! Силађи освојио злато за Србију на Светском купу!

Тако је, мајсторе! Силађи освојио злато за Србију на Светском купу!

Спортал блиц 12.10.2019
Чаба Силађи је освојио злато на 50 метара прсно на Светском купу у Берлину! Наш пливач је испливао ту деоницу за 27 секунди и 18 стотинки и тако иза себе оставио Холанђанина Арна Камингу за три стотинке, те Данца Тобијаса Бјерга… »

Вести дана »