Повезане вести
Силађи после освајања злата признао: Мислио сам да ћу изгубити у финишу
Вечерње новости 13.10.2019
На старту сам имао неколико промашених завеслаја. Требало ми је времена да се вратим у ритам и на срећу завршио сам годину успешно, каже српски пливач. ЧАБА Силађи је освојио златну медаљу у трци на 50 метара прсно на Светском… »
САД могу на пиво: - једно! Чаба Силађи после освајања злата на Светском купу: „Кад одбију порез остане ми 2.000 долара”
Спортал блиц 13.10.2019
Чаба Силађи је у трци на 50 метара прсно на Светском купу у Берлину. До циља је стигао за 27,18 секунди. Силађи је у изјави за „Спортски журнал” анализирао трку. - Знао сам да ће бити густо и мислио сам да ћу изгубити у финишу… »
Силађи освојио злато на Светском купу у Берлину
Радио 021 13.10.2019
Репрезентативац Србије у пливању Чаба Силађи освојио је златну медаљу на Светском купу у Берлину, у дисциплини 50 метара прсним стилом. Двадесетдеветогодишњи такмичар рођен у Сенти славио је са резултатом 27.18 секунди испред… »
Тако је, мајсторе! Силађи освојио злато за Србију на Светском купу!
Спортал блиц 12.10.2019
Чаба Силађи је освојио злато на 50 метара прсно на Светском купу у Берлину! Наш пливач је испливао ту деоницу за 27 секунди и 18 стотинки и тако иза себе оставио Холанђанина Арна Камингу за три стотинке, те Данца Тобијаса Бјерга… »
Вести дана »
Данас славимо Светог Алимпија Столпника: За здравље би требало изговорити ову молитву
Мондо пре 40 минутајош 5 повезаних
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 6 сатијош 4 повезане
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
ЕУ планира кредит Украјини од 210 милијарди евра: Колико ће чланице појединачно морати да обезбеде новац
Данас пре 6 сатијош 1 повезана