Povezane vesti
Jelen plivao ka pučini, pa se umorio, a onda je stigla pomoć: Šokirao sam se prizorom! Manje bi me začudilo da sam video…
Kurir 13.10.2019
Zbunjeni jelen je ušao u Jadransko more i brzo plivao ka pučini što je i zbunilo jednog očevica koji je sve zabeležio kamerom. "Plovio sam barkom u petak ujutro između ostrva Cresa i Plavnika i ugledao jelena u moru. Nisam znao da može da pliva tako… »
Jelen je plivao po Jadranskom moru, prema pučini, pa se umorio. Stigla mu je pomoć
Telegraf 13.10.2019
Jelen je plivao u moru i zbunio očevica... Zbunjeni jelen je ušao u Jadransko more i brzo plivao ka pučini što je i zbunilo jednog očevica koji je sve zabeležio kamerom. - Plovio sam barkom u petak ujutro između otoka Cresa i Plavnika i ugledao jelena u… »
Vesti dana »

Pao dogovor! Zelenski ide kod Trampa u Vašington, zna se i kad: Prvo oglašavanje ukrajinskog lidera nakon samita na Aljasci
Blic pre 1 satjoš 68 povezanih

Rhmz niže upozorenja: Preti opasnost od jedne opasne pojave, a ubrzo nas očekuje i totalni obrt
Blic pre 41 minutajoš 27 povezanih

Kijev: Rusija lansirala 85 dronova i balističku raketu; UN spremne da podrže napore za postizanje mira
RTS pre 6 minutajoš 64 povezane

Oglasili se iz Denvera: "Selektor Pešić i Srbija su ukrali..." VIDEO
B92 pre 6 minutajoš 35 povezanih

Teška nesreća kod Zrenjanina: Goreli automobili, jedan muškarac poginuo
Blic pre 31 minutajoš 32 povezane