Povezane vesti
„Mnogo mi je drago što dobro igra, nadam se da će nastaviti” Milutinov hvali druga iz reprezentacije
Sportal blic 13.10.2019
Srbija posle dužeg vremena ponovo ima u jednom kolu Evrolige. Vasilije Micić je magičnim izdanjem srušio Albu (106:105) nakon produžetka i Efesu podario prvi trijumf u sezoni. Micić je meč završio s 23 poena, 13 asistencija, četiri ukradene lopte i… »
Milutinov hvali Micića: Mnogo me raduje što igra tako dobro
Mozzart sport 13.10.2019
Samo pozitivne reči za prvog plejmejkera Efesa. Srbija posle dužeg vremena ponovo ima najkorisnijeg igrača u jednom kolu Evrolige. Vasilije Micić je magičnim izdanjem srušio Albu nakon produžetka i Efesu podario prvi trijumf u sezoni. Micić je meč… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 32 povezane

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 9 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 18 povezanih

Topić o Jokićevoj sugestiji da pozdravi klupu: "Ništa strašno. Ljubav. Moj veteran"
Sportske.net pre 43 minutajoš 42 povezane