Повезане вести
Томић: Нису играчи криви, ја сам крив
Н1 Инфо 14.10.2019
Тренер Црвене Звезде Милан Томић преузео је одговорност након пораза од Будућности у првом великом дербију АБА лиге ове сезоне. Звезда је поражена на свом терену резултатом 89:81, па су Подгоричани тако покварили недељу… »
Човић: Требало нам је више енергије и јача одбрана
Н1 Инфо 14.10.2019
Кошаркаши Црвене звезде одиграли су готово беспрекорно против Фенербахчеа у другом колу Евролиге. Очекивала се готово сигурна победа над екипом Будућности, али се Подгоричани нису сложили са таквим епилогом. Црвена звезда није… »
Гист није могао сам: Мала освета Будућности
Вечерње новости 13.10.2019
Искусни центар је сам вукао црвено-беле колико је могао, али су Подгоричани тројкама успели да направе недостижни плус - 89:81. ТРИ дана после велике победе Црвене звезде над Фенербахчеом у Евролиги, у дербију 2. кола АБА лиге… »
Томић преузео кривицу за пораз од Будућности: Изгубили смо у првој четвртини
Вечерње новости 13.10.2019
После велике победе против Фенербахчеа одмах у свлачионици сам им рекао да ће ово бити тешка утакмица. Нисам их довољно у то убедио – каже тренер Звезде. Српски и регионални шампион застао је већ у другом колу нове сезоне… »
Томић "полудео" после Будућности: "Ја сам крив, не кријем се ни од кога!", жустра реакција тренера црвено-белих
Спортал блиц 13.10.2019
Пораз Црвене звезде од Будућности (89:81) у дворани "Александар Николић" испраћена је бурном конференцијом за новинаре. Тренер црвено-белих, Милан Томић, жустро је одговорио на једно питање новинара, које се односило на изјаву… »
Вести дана »

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 1 сатјош 4 повезане

Вучић са бин Хамадом: "Срећан и бескрајно захвалан што је дошао у Београд и што ће бити присутан на војној паради"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Делегација Националне гарде Охаја у посети Ратном ваздухопловству Србије
Данас пре 8 сатијош 1 повезана