Повезане вести

Подигао сам виолету уз помоћ својих родитеља, пошто ју је мајка напустила са три месеца: Потресна исповест оца убијене…

Подигао сам виолету уз помоћ својих родитеља, пошто ју је мајка напустила са три месеца: Потресна исповест оца убијене…

Курир 14.10.2019
Бол - Отац Виолете Јошић (19), коју је насмрт избо бивши дечко Душан Петронијевић (33), каже да његова кућа не постоји откако је остао без јединице. Да сам знао да ми је Душан дошао у кућу са намером да ми убије ћерку јединицу… »
"Што уби јадну: Девојку?!" Фејсбук профил џелата из Коцељеве обилује претећим порукама, Виолетини пријатељи у сузама

"Што уби јадну: Девојку?!" Фејсбук профил џелата из Коцељеве обилује претећим порукама, Виолетини пријатељи у сузама

Блиц 14.10.2019
Док се пријатељи Виолете Јошић (19), дан након што ју је бивши дечко брутално убио ножем, опраштају од ње путем друштвених мрежа, профил Душана Петронијевића, њеног џелата, обилује претећим порукама, псовкама и увредљивим… »
Није хтео да прихвати раскид: Душан насмрт избо Виолету, па наставио да је касапи и кад је издахнула

Није хтео да прихвати раскид: Душан насмрт избо Виолету, па наставио да је касапи и кад је издахнула

Блиц 14.10.2019
Душан Петронијевић (34) који је убио своју бившу девојку Виолету Јошић (19) у њеној кући у селу Баталаге код Коцељеве, несрећној девојци је задао још неколико убодних рана и након што је издахнула. Душан је Виолету напао у… »
Коцељева у шоку због свирепог убиства: Душан ножем убадао Виолету док су у кући била деца, њеном деди позлило кад је видео…

Коцељева у шоку због свирепог убиства: Душан ножем убадао Виолету док су у кући била деца, њеном деди позлило кад је видео…

Блиц 14.10.2019
Душан Петронијевић (34) свирепо је убио своју бившу девојку Виолету Јошић (19), у њеном дому у селу Баталаге код Коцељеве, у тренутку док су у кући била деца њене маћехе. Душан је сачекао да се Виолета у недељу ујутру врати… »
Рекао је да јој "спрема изненађење" Виолетин отац није знао да су раскинули, па је крвника пустио у кућу, а он му је убио дете…

Рекао је да јој "спрема изненађење" Виолетин отац није знао да су раскинули, па је крвника пустио у кућу, а он му је убио дете…

Пресс 14.10.2019
Душан Петронијевић (34) из Коцељеве убио је Виолету Јошић (19), с којом је до септембра био у вези, у њеној кући у селу Баталаге код Коцељеве. Мотив овог убиства највероватније је патолошка љубомора. Фото:блиц Душан је… »
Са крвавим ножем у рукама пратио је до лекара Убица претио да ће се заклати, па истим оружјем неколико сати касније насмрт…

Са крвавим ножем у рукама пратио је до лекара Убица претио да ће се заклати, па истим оружјем неколико сати касније насмрт…

Пресс 14.10.2019
Након што је Душан П. (34) своју бившу девојку Виолету Ј. (19) избо ножем више од 15 пута у њеној кући, држећи и даље нож којим ју је повредио сео је са њом и њеним оцем у аутомобил и заједно су кренули ка Дому здравља… »
Виолетином убиству претходила два паклена дана, полиција због њеног помахниталог дечка два пута излазила на терен

Виолетином убиству претходила два паклена дана, полиција због њеног помахниталог дечка два пута излазила на терен

Пресс 14.10.2019
Душан П. (34) који је јутрос ухапшен због сумње да је насмрт избо своју девојку Виолету Ј. (19) из Баталаге код Коцељеве, дан пре злочина дивљао је по граду, а његов отац је, како незванично сазнајемо, пријавио полицији да… »
Убица из Коцељеве оцу изговорио језиву реченицу, па с ножем кренуо код своје бивше девојке

Убица из Коцељеве оцу изговорио језиву реченицу, па с ножем кренуо код своје бивше девојке

Блиц 14.10.2019
Душан П. ухапшен због сумње да је насмрт избо своју бившу девојку Виолету Ј. (19) наводно је те кобне вечери попио кутију бенседина и казао свом оцу да има "још неки посао да уради" као и то да "није све завршио". Након годину… »
Виолетин отац је слушао њен врисак смрти: Потресно сведочење рођака девојке коју је искасапио бивши дечко

Виолетин отац је слушао њен врисак смрти: Потресно сведочење рођака девојке коју је искасапио бивши дечко

Вечерње новости 14.10.2019
Изнео сам је на рукама, још ми је крвава мајица, не питајте што га нисмо убили - каже Јосип Радовановић. СА више од десет убода ножем, Виолету Јошић (19) из Баталага усмртио је њен момак Душан Петронијевић (33) из Коцељеве… »
Младић крвнички убио девојку (19) код Коцељеве! Бившу убо у главу и врат 20 пута: Крваву је ставио у ауто и одвезао код…

Младић крвнички убио девојку (19) код Коцељеве! Бившу убо у главу и врат 20 пута: Крваву је ставио у ауто и одвезао код…

Курир 14.10.2019
Монструм Душан Петронијевић (34) мучки искасапио Виолету Јошић (19) јер није могао да поднесе раскид. Пре зло~ина дошао у њену кућу и сачекао да се она врати с посла. Душан Петронијевић (34) брутално је јуче убио бившу девојку… »
Помахнитали младић из Коцељеве који је насмрт избо девојку био опседнут њом, а вече пре злочина објавио је једну песму и…

Помахнитали младић из Коцељеве који је насмрт избо девојку био опседнут њом, а вече пре злочина објавио је једну песму и…

Блиц 13.10.2019
Стравичном убиству Виолете Ј. (19) из Коцељеве, за које је осумњичен њен бивши дечко Душан П. (34) претходио је њихов раскид, а ноћ пре убиства Душан је на свом профилу на Фејсбуку објавио више од две стотине њених… »

Вести дана »