Povezane vesti
Đukanović izmanipulisan, nemam razmimoilaženja sa Irinejom
Politika 14.10.2019
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da su istoričari izmanipulisali predsednika Crne Gore Mila Đukanovića kada je reč o autokefalnosti crnogorske crkve kao i da nema razmimoilaženja sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Irinejom… »
Amfilohije: Patrijarh ima svoj stil, ja imam svoj - moj stil je dinarski
N1 Info 14.10.2019
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da su istoričari izmanipulisali predsednika Crne Gore Mila Đukanovića kada je reč o autokefalnosti crnogorske crkve kao i da nema razmomoilaženja sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Irinejom… »
Amfilohije: Djukanović izmanipulisan, nemam razmimoilaženja sa Irinejom
IndeksOnline 14.10.2019
PODGORICA – Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da su istoričari izmanipulisali predsednika Crne Gore Mila Djukanovića kada je reč o autokefalnosti crnogorske crkve kao i da nema razmomoilaženja sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve… »
Vesti dana »
Požari na Balkanu: Borba sa vatrom u Herceg Novom, kod Nevesinja i u Srbiji
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih
Evo kog datuma će biti poslednji udar vrućina u Srbiji: Objavljeno kakvo nas vreme očekuje do septembra
Nova pre 43 minutajoš 18 povezanih
Hitna pomoć u Kragujevcu imala pune ruke posla! Za 24 sata obavljene 54 intervencije, evo zbog čega su građani najčešće tražili pomoć
Kurir pre 28 minutajoš 26 povezanih
Jevtić: Napad na Raškovića pokazuje kakva je bezbednosna situacija na KiM, KFOR ne treba da se povlači
NIN pre 33 minutajoš 8 povezanih
Požar na Stolovima još nije lokalizovan, u Deliblatskoj peščari saniraju žarišta
N1 Info pre 52 minutajoš 9 povezanih