Povezane vesti
Đukanović izmanipulisan, nemam razmimoilaženja sa Irinejom
Politika 14.10.2019
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da su istoričari izmanipulisali predsednika Crne Gore Mila Đukanovića kada je reč o autokefalnosti crnogorske crkve kao i da nema razmimoilaženja sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Irinejom… »
Amfilohije: Patrijarh ima svoj stil, ja imam svoj - moj stil je dinarski
N1 Info 14.10.2019
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da su istoričari izmanipulisali predsednika Crne Gore Mila Đukanovića kada je reč o autokefalnosti crnogorske crkve kao i da nema razmomoilaženja sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Irinejom… »
Amfilohije: Djukanović izmanipulisan, nemam razmimoilaženja sa Irinejom
IndeksOnline 14.10.2019
PODGORICA – Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da su istoričari izmanipulisali predsednika Crne Gore Mila Djukanovića kada je reč o autokefalnosti crnogorske crkve kao i da nema razmomoilaženja sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 10 minutajoš 36 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Najmanje dve osobe poginule u ruskom raketnom napadu na Sumsku oblast
Euronews pre 1 satjoš 22 povezane