Povezane vesti
Đukanović izmanipulisan, nemam razmimoilaženja sa Irinejom
Politika 14.10.2019
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da su istoričari izmanipulisali predsednika Crne Gore Mila Đukanovića kada je reč o autokefalnosti crnogorske crkve kao i da nema razmimoilaženja sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Irinejom… »
Amfilohije: Patrijarh ima svoj stil, ja imam svoj - moj stil je dinarski
N1 Info 14.10.2019
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da su istoričari izmanipulisali predsednika Crne Gore Mila Đukanovića kada je reč o autokefalnosti crnogorske crkve kao i da nema razmomoilaženja sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Irinejom… »
Amfilohije: Djukanović izmanipulisan, nemam razmimoilaženja sa Irinejom
IndeksOnline 14.10.2019
PODGORICA – Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije ocenio je da su istoričari izmanipulisali predsednika Crne Gore Mila Djukanovića kada je reč o autokefalnosti crnogorske crkve kao i da nema razmomoilaženja sa patrijarhom Srpske pravoslavne… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni, ostajemo na ulicama
N1 Info pre 7 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 5 satijoš 8 povezanih

Predsednica Meksika: Neću odmah odgovoriti na carine SAD na čelik i aluminijum, tražimo bolje rešenje
Euronews pre 38 minutajoš 53 povezane