Povezane vesti

Potresni status majke ubijene Lane Bijedić: Jednom je došla iz škole i rekla kako su je pitali šta je ona i da je…

Potresni status majke ubijene Lane Bijedić: Jednom je došla iz škole i rekla kako su je pitali šta je ona i da je…

Kurir 14.10.2019
Nina Bijedić, majka svirepo ubijene Lane Bijedić, inače dekanesa na Fakultetu informacijskih tehnologija (FIT) Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, na svom Fejsbuku objavila „Zahvalu Mostaru“. To je njen drugi status na ovoj društvenoj… »
Potresni status majke svirepo ubijene studentkinje: "Znam da je Lana bila neobična"

Potresni status majke svirepo ubijene studentkinje: "Znam da je Lana bila neobična"

Telegraf 14.10.2019
To je njen drugi status na ovoj društvenoj mreži nakon Lanine smrti, kada se na dan sahrane oprostila pesmom "Milo Moje" Nina Bijedić, majka svirepo ubijene Lane Bijedić, inače dekan na Fakultetu informacionih tehnologija (FIT) Univerziteta "Džemal… »
"Znam da je bila neobična": Majka brutalno ubijene Lane iz Mostara objavila potresnu poruku na Fejsbuku (foto)

"Znam da je bila neobična": Majka brutalno ubijene Lane iz Mostara objavila potresnu poruku na Fejsbuku (foto)

Blic 14.10.2019
Nina Bijedić, majka svirepo ubijene Lane Bijedić, sinoć je na svom Fejsbuk profilu objavila „Zahvalnicu Mostaru“. To je njen drugi status na ovoj društvenoj mreži nakon Lanine smrti, kada se na dan ispraćaja oprostila pesmom „Milo Moje“… »

Vesti dana »