Повезане вести
Црнадак: БиХ неће подржати чланство тзв. Косова у Интерполу
Телеграф 14.10.2019
- Имамо принципијалан став који овај Савет министара држи већ 4,5 године - рекао је Црнадак. Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је данас да та земља има принципијалан став и да неће подржати чланство такозваног… »
Црнадак: БиХ неће подржати чланство самопроглашеног Косова у Интерполу
Блиц 14.10.2019
БиХ неће подржати чланство самопроглашеног Косова у Интерполу, изјавио је министар спољних послова у Савету министара у техничком мандату Игор Црнадак. Он је навео да је принципијелан став Савета министара већ четири и по године… »
БиХ неће подржати чланство Косова у Интерполу
РТВ 14.10.2019
САРАЈЕВО - Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је данас да та земља има принципијалан став и да неће подржати чланство такозваног Косова у Интерполу. "Имамо принципијалан став који овај Савет министара држи већ… »
Црнадак: БиХ неће подржати чланство Косова у Интерполу
Вести онлине 14.10.2019
Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је да Босна и Херцеговина неће подржати чланство Косова у Интерполу. – Ми имамо принципијелан став који овај Савет министара држи већ четири и по године, а то је да подржавамо… »
Игор Црнадак: БиХ неће подржати чланство Косова у Интерполу
Н1 Инфо 14.10.2019
Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је да Босна и Херцеговина неће подржати чланство Косова у Интерполу. "Ми имамо принципијелан став који овај Савет министара држи већ четири и по године, а то је да подржавамо… »
Вести дана »
Зеленски одговорио Трампу на тему избора у Украјини: Спреман сам! Ускоро шаљемо ревидирани документ Америци, од Русије зависи
Курир пре 31 минутајош 29 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 31 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних