Повезане вести
Црнадак: БиХ неће подржати чланство тзв. Косова у Интерполу
Телеграф 14.10.2019
- Имамо принципијалан став који овај Савет министара држи већ 4,5 године - рекао је Црнадак. Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је данас да та земља има принципијалан став и да неће подржати чланство такозваног… »
Црнадак: БиХ неће подржати чланство самопроглашеног Косова у Интерполу
Блиц 14.10.2019
БиХ неће подржати чланство самопроглашеног Косова у Интерполу, изјавио је министар спољних послова у Савету министара у техничком мандату Игор Црнадак. Он је навео да је принципијелан став Савета министара већ четири и по године… »
БиХ неће подржати чланство Косова у Интерполу
РТВ 14.10.2019
САРАЈЕВО - Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је данас да та земља има принципијалан став и да неће подржати чланство такозваног Косова у Интерполу. "Имамо принципијалан став који овај Савет министара држи већ… »
Црнадак: БиХ неће подржати чланство Косова у Интерполу
Вести онлине 14.10.2019
Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је да Босна и Херцеговина неће подржати чланство Косова у Интерполу. – Ми имамо принципијелан став који овај Савет министара држи већ четири и по године, а то је да подржавамо… »
Игор Црнадак: БиХ неће подржати чланство Косова у Интерполу
Н1 Инфо 14.10.2019
Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак изјавио је да Босна и Херцеговина неће подржати чланство Косова у Интерполу. "Ми имамо принципијелан став који овај Савет министара држи већ четири и по године, а то је да подржавамо… »
Вести дана »
Киша пљушти, небо се отворило! Званично упозорење РХМЗ на већу количину падавина, на ови делови Србије на удару
Ало пре 7 минутајош 11 повезаних
"Видео сам свашта, али ово је најјезивије! Дечак (10), отац и мајка погинули јер је други возач пролетео на црвено!
Ало пре 7 минутајош 17 повезаних