Povezane vesti
Nakon navoda o trovanju listićima iz Srbije, Priština oprezna
N1 Info 14.10.2019
Nakon navodnog trovanja službenika Centralne izborne komisije Kosova koji su bili u kontaktu sa glasačkim materijalom iz centralne Srbije - zvanična Priština je oprezna. Predsednik Hašim Tači pozvao je na uzdržanost nakon što se sastao sa predstavnicima… »
Tači zatražio istragu navoda o trovanju službenika CIK-a
Novi magazin 14.10.2019
Predsednik Kosova Hašim Thači danas je od predstavnika institucija Kosova zatražio istragu navoda o trovanju radnika Centralne izborne komisije koji su bili u kontaktu sa glasačkim materijalom pristiglim iz Srbije, saopšteno je iz Tačijevog kabineta… »
Tači zatražio istragu navoda o trovanju službenika CIK-a
IndeksOnline 14.10.2019
PRIŠTINA – Predsednik Kosova Hašim Thači danas je od predstavnika institucija Kosova zatražio istragu navoda o trovanju radnika Centralne izborne komisije koji su bili u kontaktu sa glasačkim materijalom pristiglim iz Srbije, saopšteno je iz Tačijevog… »
Vesti dana »
(BLOG) U više mesta zabeleženi incidenti i nepravilnosti: Tuča u Boru, izbušene gume u Bajinoj Bašti...
N1 Info pre 13 minutajoš 127 povezanih
Vodostaji u porastu širom Srbije, kod Šapca se očekuje redovna odbrana od poplava
RTS pre 38 minutajoš 24 povezane
Formula 1: Trku obeležila nova pobeda Antonelija i stravičan udes Bermana (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih
Dan će danas trajati 23 časa: Sat smo ove godine pomerili malo ranije nego prošle, evo zbog čega
Mondo pre 3 satajoš 19 povezanih
Napadnut novinar Zoomera u Bajinoj Bašti: Prišao mi čovek u crnom i krenuo da mi otima opremu, udarao me pesnicama
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih