Povezane vesti
Spustili su kovčeg u raku, a onda se iz njega začuo pokojnikov glas: "Halo, gde sam ovo? Pustite me"
Telegraf 14.10.2019
Audio-poruka je bila ostavljena u kovčegu, a sudeći po reakciji svih okupljenih čini se da je za života bio prilično zabavna osoba. Sahrane su obično tužni događaji, gde se rodbina i prijatelji opraštaju od voljene osobe. Da ne mora uvek da bude… »
Irac do suza nasmejao okupljene na svojoj sahrani
Dnevnik 14.10.2019
Sahrane su tužne, ali ne mora uvek da bude tako. To pokazao je jedan Irac koji okupljene na svojoj sahrani zabavnom posmrtnom porukom ostavio u suzama, ali ne onim tužnim, javlja Radio televizija Srbije. Sanduk je već spušten u raku, a rodbina i… »
Vesti dana »

"Po spas za sve nas": Studenti u blokadi najavili novi protest
N1 Info pre 38 minutajoš 56 povezanih

"Strani centri moći haraju Srbijom" Đukanović posle puštanja aktivista PSG: Današnja odluka Apelaciong suda u Novom Sadu je poruka vlastima i Aleksandru Vučiću
Kurir pre 33 minutajoš 21 povezana

Studenti pozivaju na protest u parku Manjež u 19 časova: Fakultet muzičke umetnosti doneo odluku o nadoknadi nastave
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Zelenski optužen za manipulacije: Medinski tvrdi da Kijev odugovlači, Rusija nudi konkretan plan
Pravda pre 8 minutajoš 40 povezanih

FOTO i VIDEO: Posle 14 dana prekinuta blokada novosadskog suda – svih šestoro aktivista su u kućnom pritvoru
Moj Novi Sad pre 58 minutajoš 45 povezanih