Повезане вести
Рама није оптимиста да ће Албанија добити датум почетка преговора идуће недеље
Н1 Инфо 14.10.2019
Албански премијер Еди Рама изјавио је да не очекује да ће Албанија следеће седмице добити датум почетка преговора о пријему у Европску унију. Рама каже да није оптимиста кад је реч о отварању преговора Албаније и Северне… »
Заев оптимиста да ће ЕУ одобрити почетак преговора са С. Македонијом
Нови магазин 14.10.2019
Премијер Северне Македоније Зоран Заев је данас изјавио да "остаје оптимиста" у уверењу да ће Европска унија ове седмице утврдити датум почетка преговора с његовом земљом о пријему у чланство. Заев је новинарима рекао да… »
Еди Рама изрекао истину о Европској унији: То је као када падају бомбе и погоде башту. Ми смо та башта
Ало 14.10.2019
Он је додао да, посматрајући догађаје у ЕУ, не може да буде оптимиста. Албански премијер Еди Рама не очекује да ће Албанија следеће седмице добити датум почетка преговора о пријему у Европску унију. Рама каже да није оптимиста… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро