Povezane vesti
Kako su igrali: Mitrović igrač utakmice, Tumbakoviću „osmica”
Sportski žurnal 15.10.2019
Srbija je ostvarila pobedu u Litvaniji (2:1), pa je uz poraz Portugalije u Ukrajini istovetnim rezulttom ostala u trci za direktan plasman na EP 2020. godine, dva kola pre kraja. Analizirao: Zoran STOJADINOVIĆ Marko Dmitrović 5 Stvorio je dve šanse… »
Ljajić: Trebalo je damo još neki gol
Sandžak press 15.10.2019
Fudbaler Srbije Adem Ljajić rekao je da je pobeda protiv Litvanije važna zbog nastavka pobedničkog niza. Srbija je u Vilnjus pobedila Litvaniju 2:1 u meču kvalifikacija za EURO 2020, a Ljajić je bio asistent kod oba gola Aleksandra Mitrovića… »
IndeksOnline 15.10.2019
VILNJUS – Fudbaler Srbije Adem Ljajić rekao je da je pobeda protiv Litvanije važna zbog nastavka pobedničkog niza. Srbija je u Vilnjus pobedila Litvaniju 2:1 u meču kvalifikacija za EURO 2020, a Ljajić je bio asistent kod oba gola Aleksandra… »
Aleksandar Mitrović: Konačno sam i ja dočekao asistenciju od Ljajića
Hot sport 15.10.2019
Sjajni napadač Srbije bio je dobro raspoložen posle trijumfa u Litvaniji (2:1). Mitrović je u Viljnusu postigao dva gola i na taj način doneo trijumf ‘orlovima’. Oba puta asistent mu je bio Adem Ljajić. – Da dočekam i ja da mi Ljaja asistira… »
Ljajić: Trebali smo dati još neki gol
Vesti online 15.10.2019
Reprezentativac Srbije rekao je da je njegova ekipa mogla da postigne još neki gol pri rezultatu 2:0. Srbija je na kraju slavila u Viljnusu sa 2:1, u meču šestog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. – Namestio sam dva gola Mitru, drago mi je… »
Tumbaković: Bilo je nervoze, trebalo je ranije da završimo
Dnevnik 15.10.2019
VILNjUS: Selektor fudbalske repezentacija Srbije Ljubiša Tumbaković, posle pobede protiv Litvanije od 2:1 u meču kvalifikacija za EURO 2020, rekao je da trebalo ranije meč da završe. "Naravno da je bilo nervoze. Trebalo je da privedemo kraju utakmicu… »
RTS 15.10.2019
Fudbaler Srbije Adem Ljajić rekao je da je pobeda protiv Litvanije važna zbog nastavka pobedničkog niza. Srbija je u Vilnjus pobedila Litvaniju 2:1 u meču kvalifikacija za EURO 2020, a Ljajić je bio asistent kod oba gola Aleksandra Mitrovića… »
Ljajić posle dve asistencije Mitroviću: Trebalo je da damo još koji gol!
Telegraf 15.10.2019
Fudbaler Bešiktaša skromno govorio o svom učinku na meču i najavio borbu do kraja kvalifikacija. Fudbaleri Srbije pobedili su u Vilnjusu reprezentaciju Litvanije sa 2:1 (0:0), u kvalifikacijama za EURO 2020. Trijimf Srbiji doneo je Aleksandar… »
„Orlovi” na skeneru „Blicsporta” Mitrović uvek ispuni očekivanja, Ljajićevo fudbalsko znanje nije upitno, Tumbi…
Sportal blic 14.10.2019
Srbija je pobedila Litvaniju sa 2:1 u Viljnusu golovima sjajnog Aleksandra Mitrovića i tako zadržala šanse za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. Evo kako su „orlovi” prošli na skeneru „Blicsporta”: Marko Dmitrović 6,5: Nekoliko puta je ispao… »
Tumbaković nije zadovoljan: „Ima negativnih stvari! Svi su reprezentativci, i oni koji počinju meč, i oni koji ulaze sa…
Sportal blic 14.10.2019
Srbija je na gostovanju u Viljnusu pobedila Litvaniju sa 2:1 i tako zadržala šanse da se plasira na Evropsko fudbalsko prvenstvo 2020. Golove za „orlove” je postigao Aleksandar Mitrović. Nakon duela, okupljenim novinarima u Litvaniji, selektor… »
Vesti dana »
Sirijska vojska se povlači iz Alepa dok pobunjenici preuzimaju kontrolu
BBC News pre 24 minutajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za 1. decembar: Malo topliji dan pred nama, evo gde se očekuju padavine
Mondo pre 2 satajoš 4 povezane
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Tramp imenovao oca svog zeta za ambasadora SAD u Francuskoj: "On je izvanredan poslovni lider"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 9 satijoš 1 povezana