Повезане вести
Како су играли: Митровић играч утакмице, Тумбаковићу „осмица”
Спортски журнал 15.10.2019
Србија је остварила победу у Литванији (2:1), па је уз пораз Португалије у Украјини истоветним резулттом остала у трци за директан пласман на ЕП 2020. године, два кола пре краја. Анализирао: Зоран СТОЈАДИНОВИЋ Марко Дмитровић 5… »
Љајић: Требало је дамо још неки гол
Санџак пресс 15.10.2019
Фудбалер Србије Адем Љајић рекао је да је победа против Литваније важна због наставка победничког низа. Србија је у Вилњус победила Литванију 2:1 у мечу квалификација за ЕУРО 2020, а Љајић је био асистент код оба гола… »
ИндексОнлине 15.10.2019
ВИЛЊУС – Фудбалер Србије Адем Љајић рекао је да је победа против Литваније важна због наставка победничког низа. Србија је у Вилњус победила Литванију 2:1 у мечу квалификација за ЕУРО 2020, а Љајић је био асистент код оба… »
Љајић: Требали смо дати још неки гол
Вести онлине 15.10.2019
Репрезентативац Србије рекао је да је његова екипа могла да постигне још неки гол при резултату 2:0. Србија је на крају славила у Виљнусу са 2:1, у мечу шестог кола квалификација за Европско првенство. – Наместио сам два гола… »
Александар Митровић: Коначно сам и ја дочекао асистенцију од Љајића
Хот спорт 15.10.2019
Сјајни нападач Србије био је добро расположен после тријумфа у Литванији (2:1). Митровић је у Виљнусу постигао два гола и на тај начин донео тријумф ‘орловима’. Оба пута асистент му је био Адем Љајић. – Да дочекам и ја да ми… »
Тумбаковић: Било је нервозе, требало је раније да завршимо
Дневник 15.10.2019
ВИЛЊУС: Селектор фудбалске репезентација Србије Љубиша Тумбаковић, после победе против Литваније од 2:1 у мечу квалификација за ЕУРО 2020, рекао је да требало раније меч да заврше. "Наравно да је било нервозе. Требало је да… »
РТС 15.10.2019
Фудбалер Србије Адем Љајић рекао је да је победа против Литваније важна због наставка победничког низа. Србија је у Вилњус победила Литванију 2:1 у мечу квалификација за ЕУРО 2020, а Љајић је био асистент код оба гола… »
Љајић после две асистенције Митровићу: Требало је да дамо још који гол!
Телеграф 15.10.2019
Фудбалер Бешикташа скромно говорио о свом учинку на мечу и најавио борбу до краја квалификација. Фудбалери Србије победили су у Вилњусу репрезентацију Литваније са 2:1 (0:0), у квалификацијама за ЕУРО 2020. Тријимф Србији донео… »
„Орлови” на скенеру „Блицспорта” Митровић увек испуни очекивања, Љајићево фудбалско знање није упитно, Тумби треба времена…
Спортал блиц 14.10.2019
Србија је победила Литванију са 2:1 у Виљнусу головима сјајног Александра Митровића и тако задржала шансе за пласман на Европско првенство 2020. Ево како су „орлови” прошли на скенеру „Блицспорта”: Марко Дмитровић 6,5: Неколико… »
Тумбаковић није задовољан: „Има негативних ствари! Сви су репрезентативци, и они који почињу меч, и они који улазе са клупе…
Спортал блиц 14.10.2019
Србија је на гостовању у Виљнусу победила Литванију са 2:1 и тако задржала шансе да се пласира на Европско фудбалско првенство 2020. Голове за „орлове” је постигао Александар Митровић. Након дуела, окупљеним новинарима у… »
Вести дана »

Временска прогноза Србије: Екстремно топло уз упозорења на ветар и најаву промена времена
Наслови.аи пре 6 минутајош 29 повезаних

Распоред трећег дана Евробаскета: Србија у идеалном термину, а на програму је и дерби групе „орлова“
Нова пре 1 сатјош 30 повезаних

Стање на путевима: Без задржавања на рампама ауто-путева, путничка возила на граничном прелазу Батровци чекају два сата
Глас Зајечара пре 10 минутајош 12 повезаних

И новосадски и београдски студенти данас испред судова: Први протест почиње у 8.30, други у 11.52
Нова пре 1 сатјош 7 повезаних

Уживо Повећање пензија 12 одсто! Министар Мали потврдио, ово су повећања која следе
Блиц пре 11 минутајош 12 повезаних