Повезане вести

Како су играли: Митровић играч утакмице, Тумбаковићу „осмица”

Како су играли: Митровић играч утакмице, Тумбаковићу „осмица”

Спортски журнал 15.10.2019
Србија је остварила победу у Литванији (2:1), па је уз пораз Португалије у Украјини истоветним резулттом остала у трци за директан пласман на ЕП 2020. године, два кола пре краја. Анализирао: Зоран СТОЈАДИНОВИЋ Марко Дмитровић 5… »
Љајић: Требало је дамо још неки гол

Санџак пресс 15.10.2019
Фудбалер Србије Адем Љајић рекао је да је победа против Литваније важна због наставка победничког низа. Србија је у Вилњус победила Литванију 2:1 у мечу квалификација за ЕУРО 2020, а Љајић је био асистент код оба гола… »

ИндексОнлине 15.10.2019
ВИЛЊУС – Фудбалер Србије Адем Љајић рекао је да је победа против Литваније важна због наставка победничког низа. Србија је у Вилњус победила Литванију 2:1 у мечу квалификација за ЕУРО 2020, а Љајић је био асистент код оба… »
Љајић: Требали смо дати још неки гол

Љајић: Требали смо дати још неки гол

Вести онлине 15.10.2019
Репрезентативац Србије рекао је да је његова екипа могла да постигне још неки гол при резултату 2:0. Србија је на крају славила у Виљнусу са 2:1, у мечу шестог кола квалификација за Европско првенство. – Наместио сам два гола… »
Александар Митровић: Коначно сам и ја дочекао асистенцију од Љајића

Александар Митровић: Коначно сам и ја дочекао асистенцију од Љајића

Хот спорт 15.10.2019
Сјајни нападач Србије био је добро расположен после тријумфа у Литванији (2:1). Митровић је у Виљнусу постигао два гола и на тај начин донео тријумф ‘орловима’. Оба пута асистент му је био Адем Љајић. – Да дочекам и ја да ми… »
Тумбаковић: Било је нервозе, требало је раније да завршимо

Тумбаковић: Било је нервозе, требало је раније да завршимо

Дневник 15.10.2019
ВИЛЊУС: Селектор фудбалске репезентација Србије Љубиша Тумбаковић, после победе против Литваније од 2:1 у мечу квалификација за ЕУРО 2020, рекао је да требало раније меч да заврше. "Наравно да је било нервозе. Требало је да… »

РТС 15.10.2019
Фудбалер Србије Адем Љајић рекао је да је победа против Литваније важна због наставка победничког низа. Србија је у Вилњус победила Литванију 2:1 у мечу квалификација за ЕУРО 2020, а Љајић је био асистент код оба гола… »
Љајић после две асистенције Митровићу: Требало је да дамо још који гол!

Љајић после две асистенције Митровићу: Требало је да дамо још који гол!

Телеграф 15.10.2019
Фудбалер Бешикташа скромно говорио о свом учинку на мечу и најавио борбу до краја квалификација. Фудбалери Србије победили су у Вилњусу репрезентацију Литваније са 2:1 (0:0), у квалификацијама за ЕУРО 2020. Тријимф Србији донео… »
„Орлови” на скенеру „Блицспорта” Митровић увек испуни очекивања, Љајићево фудбалско знање није упитно, Тумби треба времена…

„Орлови” на скенеру „Блицспорта” Митровић увек испуни очекивања, Љајићево фудбалско знање није упитно, Тумби треба времена…

Спортал блиц 14.10.2019
Србија је победила Литванију са 2:1 у Виљнусу головима сјајног Александра Митровића и тако задржала шансе за пласман на Европско првенство 2020. Ево како су „орлови” прошли на скенеру „Блицспорта”: Марко Дмитровић 6,5: Неколико… »
Тумбаковић није задовољан: „Има негативних ствари! Сви су репрезентативци, и они који почињу меч, и они који улазе са клупе…

Тумбаковић није задовољан: „Има негативних ствари! Сви су репрезентативци, и они који почињу меч, и они који улазе са клупе…

Спортал блиц 14.10.2019
Србија је на гостовању у Виљнусу победила Литванију са 2:1 и тако задржала шансе да се пласира на Европско фудбалско првенство 2020. Голове за „орлове” је постигао Александар Митровић. Након дуела, окупљеним новинарима у… »

Вести дана »