Povezane vesti
Zašto mene ne ubi: Očajni otac dečaka koji je poginuo od strujnog udara otkriva kako je došlo do tragedije!
Kurir 15.10.2019
David je bio dobro dete, odličan đak i vredan, priča Zorana Ninkova (47), neutešni otac dečaka koji je stradao od strujnog udara u porodičnoj kući. Skrhanog od bola i tuge za svojim mezimcem, Zoran priča kako je došlo do tragedije. Dok su postavljali… »
"Zašto struja nije ubila: Mene?" Očajni otac dečaka koji je poginuo od udara struje skrhan od bola, cela škola plače za malim…
Blic 15.10.2019
David je bio dobro dete, odličan đak i vredan u svakom poslu kojeg bi se prihvatio, reči su neutešnog dečakovog oca Zorana Ninkova (47), skrhanog od bola i tuge za svojim mezimcem, koji je nastradao u ponedeljak od strujnog udara u njihovoj kući u… »
Užasna tragedija: Dečaka (13) ubila struja u kući
Kurir 15.10.2019
Lekari su u bolnici učinili sve, pokušali su reanimaciju, ali nažalost, trinaestogodišnjak je od posledica strujnog udara preminuo. David N. (13) iz Silbaša kod Novog Sada poginuo je juče od strujnog udara u svojoj kući u Svetosavskoj ulici. Okolnosti… »
Detalji nesreće u Silbašu, stradao dečak (13): Otac je uzeo bušilicu, usledila je tragedija!
Večernje novosti 14.10.2019
Dete je sa teškim povredama transportovano u KC Vojvodina gde je preminulo. TRINAESTOGODIŠNjI D. N. iz Silbaša stradao je od, kako se sumnja, posledica strujnog udara u kući u Svetosavskoj ulici. Prema dosadašnjim rezultatima istrage, dečak je bio na… »
Vesti dana »
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 15 minutajoš 29 povezanih
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 15 minutajoš 40 povezanih
Šmit se oglasio: Visoki predstavnik i OHR ostaju - bonska ovlašćenja nisu dovedena u pitanje (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih