Povezane vesti

Zašto mene ne ubi: Očajni otac dečaka koji je poginuo od strujnog udara otkriva kako je došlo do tragedije!

Zašto mene ne ubi: Očajni otac dečaka koji je poginuo od strujnog udara otkriva kako je došlo do tragedije!

Kurir 15.10.2019
David je bio dobro dete, odličan đak i vredan, priča Zorana Ninkova (47), neutešni otac dečaka koji je stradao od strujnog udara u porodičnoj kući. Skrhanog od bola i tuge za svojim mezimcem, Zoran priča kako je došlo do tragedije. Dok su… »
"Zašto struja nije ubila: Mene?" Očajni otac dečaka koji je poginuo od udara struje skrhan od bola, cela škola plače za…

"Zašto struja nije ubila: Mene?" Očajni otac dečaka koji je poginuo od udara struje skrhan od bola, cela škola plače za…

Blic 15.10.2019
David je bio dobro dete, odličan đak i vredan u svakom poslu kojeg bi se prihvatio, reči su neutešnog dečakovog oca Zorana Ninkova (47), skrhanog od bola i tuge za svojim mezimcem, koji je nastradao u ponedeljak od strujnog udara u njihovoj kući u… »
Užasna tragedija: Dečaka (13) ubila struja u kući

Užasna tragedija: Dečaka (13) ubila struja u kući

Kurir 15.10.2019
Lekari su u bolnici učinili sve, pokušali su reanimaciju, ali nažalost, trinaestogodišnjak je od posledica strujnog udara preminuo. David N. (13) iz Silbaša kod Novog Sada poginuo je juče od strujnog udara u svojoj kući u Svetosavskoj ulici… »
Detalji nesreće u Silbašu, stradao dečak (13): Otac je uzeo bušilicu, usledila je tragedija!

Detalji nesreće u Silbašu, stradao dečak (13): Otac je uzeo bušilicu, usledila je tragedija!

Večernje novosti 14.10.2019
Dete je sa teškim povredama transportovano u KC Vojvodina gde je preminulo. TRINAESTOGODIŠNjI D. N. iz Silbaša stradao je od, kako se sumnja, posledica strujnog udara u kući u Svetosavskoj ulici. Prema dosadašnjim rezultatima istrage, dečak je bio… »

Vesti dana »