Повезане вести

Зашто мене не уби: Очајни отац дечака који је погинуо од струјног удара открива како је дошло до трагедије!

Зашто мене не уби: Очајни отац дечака који је погинуо од струјног удара открива како је дошло до трагедије!

Курир 15.10.2019
Давид је био добро дете, одличан ђак и вредан, прича Зорана Нинкова (47), неутешни отац дечака који је страдао од струјног удара у породичној кући. Скрханог од бола и туге за својим мезимцем, Зоран прича како је дошло до… »
"Зашто струја није убила: Мене?" Очајни отац дечака који је погинуо од удара струје скрхан од бола, цела школа плаче за малим…

"Зашто струја није убила: Мене?" Очајни отац дечака који је погинуо од удара струје скрхан од бола, цела школа плаче за малим…

Блиц 15.10.2019
Давид је био добро дете, одличан ђак и вредан у сваком послу којег би се прихватио, речи су неутешног дечаковог оца Зорана Нинкова (47), скрханог од бола и туге за својим мезимцем, који је настрадао у понедељак од струјног удара… »
Ужасна трагедија: Дечака (13) убила струја у кући

Ужасна трагедија: Дечака (13) убила струја у кући

Курир 15.10.2019
Лекари су у болници учинили све, покушали су реанимацију, али нажалост, тринаестогодишњак је од последица струјног удара преминуо. Давид Н. (13) из Силбаша код Новог Сада погинуо је јуче од струјног удара у својој кући у… »
Детаљи несреће у Силбашу, страдао дечак (13): Отац је узео бушилицу, уследила је трагедија!

Детаљи несреће у Силбашу, страдао дечак (13): Отац је узео бушилицу, уследила је трагедија!

Вечерње новости 14.10.2019
Дете је са тешким повредама транспортовано у КЦ Војводина где је преминуло. ТРИНАЕСТОГОДИШЊИ Д. Н. из Силбаша страдао је од, како се сумња, последица струјног удара у кући у Светосавској улици. Према досадашњим резултатима… »

Вести дана »