Повезане вести

Македонија не заборавља Тошета Проеског

Македонија не заборавља Тошета Проеског

Вечерње новости 15.10.2019
Навршава се 12 година од трагичне погибије певача. Навршава се 12 година откако нас је напустио, по многима, најлепши глас Балкана Тоше Проески. Погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи 16. октобра 2007. код Нове Градишке. Да… »
Сваке године у ово време сам тужна и болесна! Љиљана је била Тошетова менаџерка, повукла се из јавности, а сад открила од…

Сваке године у ово време сам тужна и болесна! Љиљана је била Тошетова менаџерка, повукла се из јавности, а сад открила од…

Курир 15.10.2019
Време за Љиљану Петровић од смрти Тошета Проеског пролази споро. Менаџерске воде напустила је одмах после његове смрти и потпуно се повукла из јавности. У среду се навршава 12 година од када је погинуо у стравичној… »
"Болесна сам": Била је Тошетова менаџерка, а сад је прекинула медијску изолацију, па открила шта јој је Проески дао пред смрт…

"Болесна сам": Била је Тошетова менаџерка, а сад је прекинула медијску изолацију, па открила шта јој је Проески дао пред смрт…

Блиц 15.10.2019
Петровићева, која је кобне ноћи била у ауту са певачем, каже да су по зидовима њеног дома окачене њихове заједничке фотографије, али да већ седам година није скупила снаге да оде на његов гроб. Време за Љиљану Петровић од… »

Вести дана »