Повезане вести
Незапамћен злочин! Виолету је бивши дечко ножем убо више од 30 пута: А онда је све време грлио на путу до болнице...
Курир 15.10.2019
Виолету Јошић (19) бивши момак Душан Петронијевић (34) усмртио је у недељу у селу код Коцељеве тако што јој је ножем нанео више од 30 убода по телу! Девојка је у борби са помахниталим дечком задобила и бројне посекотине у… »
Виолета је страховала више од месец дана због помахниталог дечка: Оставила је Душана јер им није ишло, а онда је он кренуо да…
Курир 15.10.2019
Велика је ово туга. Живела је у тешким условима, мајка ју је оставила кад је имала две године. Знам да им није ишло у вези па га је оставила, а жалила се да је прогања откако су раскинули... Овим речима непосредно након… »
Коцељева у шоку због свирепог убиства Душан ножем убадао Виолету док су у кући била деца, њеном деди позлило кад је видео…
Пресс 15.10.2019
Душан Петронијевић (34) свирепо је убио своју бившу девојку Виолету Јошић (19), у њеном дому у селу Баталаге код Коцељеве, у тренутку док су у кући била деца њене маћехе. Фото:блиц Душан је сачекао да се Виолета у недељу… »
"Што уби јадну девојку?!" Фејсбук профил џелата из Коцељеве обилује претећим порукама, Виолетини пријатељи у сузама
Пресс 15.10.2019
Док се пријатељи Виолете Јошић (19), дан након што ју је бивши дечко брутално убио ножем, опраштају од ње путем друштвених мрежа, профил Душана Петронијевића, њеног џелата, обилује претећим порукама, псовкама и увредљивим… »
"Видео сам да јој нема спаса, не знам зашто га нисмо убили": Рођак који је крваву Виолету однео до лекара препричава тренутке…
Блиц 14.10.2019
"Изнео сам је на рукама, још ми је крвава мајица. Ужаснуо сам се јер сам видео да неће моћи оно да преживи... Не знам што га нисмо убили, гледали смо да њу спасимо..." Овим речима Јосип Радовановић, рођак убијене Виолете Јошић… »
Вести дана »
Зеленски: Делегација Украјине припрема се за састанке са делегацијом Америке
Политика пре 19 минутајош 52 повезане
Пауновић: Средства предвиђена буџетом за 2026. за НИС неће повећати дефицит
РТВ пре 1 сатјош 62 повезане
Усвојен Закон о управљању отпадом, званичној статистици, али и органској производњи
Блиц пре 8 сатијош 54 повезане
"Ако се непријатељ не преда, уништава се": Медведев оштро запретио НАТО пакту
Вечерње новости пре 1 сатјош 25 повезаних