Povezane vesti

CR7: Rekordi jure mene, a ne ja njih - to ne može svako

CR7: Rekordi jure mene, a ne ja njih - to ne može svako

N1 Info 15.10.2019
Posle 700. gola u karijeri, Portugalac Kristijano Ronaldo izjavio je nije opsednut rekordima, već da se sve to prirodno događa. Ronaldo je u porazu od Ukrajine (2:1) u kvalifikacijama za EURO 2020. u ponedeljak došao do sjajne brojke od 700. pogodaka u… »
Ronaldo: Rekordi mene jure, ne ja njih

Ronaldo: Rekordi mene jure, ne ja njih

Vesti online 15.10.2019
Jedan od najboljih fudbalera današnjice, posle 700. gola u karijeri, poručio je da rekordi prirodno dolaze u njegovom slučaju. – Ne može bilo ko da dođe do ove cifre. Hvala saigračima i trenerima koji su mi pomogli da budem ovo što sam danas… »
Ronaldo: Ne jurim rekorde, jure oni mene

Ronaldo: Ne jurim rekorde, jure oni mene

Hot sport 15.10.2019
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da on ne pokušava da obori rekorde, već da ‘rekordi njega jure’. Ronaldo je sinoć postigao gol iz penala u porazu Portugala od Ukrajine (1:2), što je njegov 700. gol u karijeri. – Ne može svako… »
Ronaldo: Jure me rekordi

Ronaldo: Jure me rekordi

Beta 15.10.2019
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo rekao je da on ne pokušava da obori rekorde, već da "rekordi njega jure". Ronaldo je sinoć postigao gol iz penala u porazu Portugala od Ukrajine (1:2), što je njegov 700. gol u karijeri. "Ne može svako da dodje… »
Ronaldo o 700. golu: Nisam opsednut, rekordi gledaju mene (video)

Ronaldo o 700. golu: Nisam opsednut, rekordi gledaju mene (video)

Sportski žurnal 15.10.2019
Ronaldo je jubilarni pogodak postigao iz penala u porazu reprezentacije Portugalije u Ukrajini. Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo, posle 700. gola u karijeri, poručio je da rekordi prirodno dolaze u njegovom slučaju. Ronaldo je… »

Vesti dana »