Повезане вести

ЦР7: Рекорди јуре мене, а не ја њих - то не може свако

ЦР7: Рекорди јуре мене, а не ја њих - то не може свако

Н1 Инфо 15.10.2019
После 700. гола у каријери, Португалац Кристијано Роналдо изјавио је није опседнут рекордима, већ да се све то природно догађа. Роналдо је у поразу од Украјине (2:1) у квалификацијама за ЕУРО 2020. у понедељак дошао до сјајне… »
Роналдо: Рекорди мене јуре, не ја њих

Роналдо: Рекорди мене јуре, не ја њих

Вести онлине 15.10.2019
Један од најбољих фудбалера данашњице, после 700. гола у каријери, поручио је да рекорди природно долазе у његовом случају. – Не може било ко да дође до ове цифре. Хвала саиграчима и тренерима који су ми помогли да будем ово… »
Роналдо: Не јурим рекорде, јуре они мене

Роналдо: Не јурим рекорде, јуре они мене

Хот спорт 15.10.2019
Португалски фудбалер Кристијано Роналдо рекао је да он не покушава да обори рекорде, већ да ‘рекорди њега јуре’. Роналдо је синоћ постигао гол из пенала у поразу Португала од Украјине (1:2), што је његов 700. гол у каријери. –… »
Роналдо: Јуре ме рекорди

Роналдо: Јуре ме рекорди

Бета 15.10.2019
Португалски фудбалер Кристијано Роналдо рекао је да он не покушава да обори рекорде, већ да "рекорди њега јуре". Роналдо је синоћ постигао гол из пенала у поразу Португала од Украјине (1:2), што је његов 700. гол у каријери… »
Роналдо о 700. голу: Нисам опседнут, рекорди гледају мене (видео)

Роналдо о 700. голу: Нисам опседнут, рекорди гледају мене (видео)

Спортски журнал 15.10.2019
Роналдо је јубиларни погодак постигао из пенала у поразу репрезентације Португалије у Украјини. Један од најбољих фудбалера данашњице Кристијано Роналдо, после 700. гола у каријери, поручио је да рекорди природно долазе у… »

Вести дана »