Povezane vesti

Kija Kockar oplela po koleginicama: Pevačica rekla šta stvarno misli o estradi: "Ja imam život, oni ne"

Kija Kockar oplela po koleginicama: Pevačica rekla šta stvarno misli o estradi: "Ja imam život, oni ne"

Blic 15.10.2019
Kristina Kija Kockar, odlučila je da uplovi u muzičke vode odmah po završetku "Zadruge 1" , a sada je u nedavnom intervjuu izjavila da ima rezervni plan, i da ako želi, može uvek da napusti estradu. Pevačica je rekla kako ima odličan CV, pa da… »
Mogu da se okrenem i kažem doviđenja: Kija Kockar progovorila o karijeri! Druge pevačice rade svašta zbog lajkova!

Mogu da se okrenem i kažem doviđenja: Kija Kockar progovorila o karijeri! Druge pevačice rade svašta zbog lajkova!

Kurir 15.10.2019
Kristina Kija Kockar počela je da se bavi muzikom čim je napustila rijaliti, a sada je otkrila da ima rezervni plan. Pevačica je rekla kako ima odličan CV, pa da može da radi za veliku platu kad god poželi. "Ja nisam ušla u ovaj posao sa 20 godina… »
Kija Kockar: Imam dovoljno veliki CV! Mogu da radim šta god hoću!

Kija Kockar: Imam dovoljno veliki CV! Mogu da radim šta god hoću!

Svet plus 15.10.2019
Kija Kockar se pre dve godine pojavila u javnosti kao žena Slobe Radanovića, a po zanimanju stjuardesa. Ubrzo se odrekla ove profesije, ušla u rijaliti "Zadruga" i pobedila. Nakon toga je napravila muzičku karijeru, postala članica žirija dva talent… »

Vesti dana »