Повезане вести
Узбуњивач из 'Крушика': Немам шта да кријем
Слободна Европа 15.10.2019
„Тачно је, све сам рекао тужиоцу. Немам шта да кријем. Ништа нисам сакрио, ништа слагао, ништа нисам украо. Само сам желео да истина о пословању Крушика изађе на видело“, каже Александар Обрадовић за Балканску истраживачку мрежу… »
Узбуњивач из Крушика: Мој једини мотив је био да се сазна истина о корупцији
Н1 Инфо 15.10.2019
Ништа нисам сакрио, ништа слагао, ништа нисам украо, само сам желео да истина о пословању Крушика изађе на видело, каже за БИРН Александар Обрадовић који је после притиска јавности пуштен из затвора и враћен у кућни притвор у… »
Обрадовић признаје да је изнео документа из Крушика: Ово је само део истине
РТВ 15.10.2019
ВАЉЕВО - "Тачно је, све сам рекао тужиоцу. Немам шта да кријем. Ништа нисам сакрио, ништа слагао, ништа нисам украо. Само сам желео да истина о пословању Крушика изађе на видело", рекао је за БИРН Александар Обрадовић, у свом… »
Узбуњивач из Крушика: Мој једини мотив је био да се сазна истина о корупцији
Радио 021 15.10.2019
Да је само желео да истина о пословању Крушика изађе на видело, рекао је за БИРН Александар Обрадовић, који је после притиска јавности пуштен из затвора и враћен у кућни притвор у Ваљево. “Тачно је, све сам рекао тужиоцу. Немам… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 2 минутајош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 17 минутајош 1 повезана
Ево ко су шкаљарци рањени у Никшићу, хапшени због страховите туче: летеле чаше, флаше, па севнуо и нож
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане