Povezane vesti
Mesecima silovali dete, a onda je stigla presuda koja je razbesnela sve! Vedrani Rudan prekipelo!
Alo 15.10.2019
Hrvatsku je potresao stravičan slučaj devojčice (15) koju je grupno silovalo 7 mladića i to mesecima, a najviše je začudio i potez sudije koji je te mladiće oslobodio. Već nekoliko dana zbog odluke suda traju negodovanja i bes običnih građana. Tim… »
Vedrana Rudan besna posle stravičnog slučaja silovanja u Hrvatskoj: Ja sam sad toliko luda da bih im svima sprašila metak u…
Kurir 15.10.2019
Hrvatsku je potresao stravičan slučaj devojčice (15) koju je grupno silovalo 7 mladića i to mesecima, a najviše je začudio i potez sudije koji je te mladiće oslobodio. Već nekoliko dana zbog odluke suda traju negodovanja i bes običnih građana. Tim… »
Rudan o stravičnom slučaju silovanja u Hrvatskoj: Ja sam toliko luda da bih svih 7 monstruma pobila
Telegraf 15.10.2019
'Ja imam unuku koju će ekipa, zato jer živi u Hrvatskoj, "okolina Zadra" nije jedini prokleti hrvatski kraj, silovati'. Hrvatsku je potresao stravičan slučaj. Sedam mladića iz okoline Zadra mesecima je silovalo maloletnu devojku. Policija ih je privela… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić se sastao sa timovima zaduženim za energetsku stabilnost
RTK pre 10 minutajoš 28 povezanih
Objavljeno 35 adresa na kojima Novosađani mogu podneti prijavu za legalizaciju objekata
Radio 021 pre 1 satjoš 49 povezanih
Novi sukobi na granici između Tajlanda i Kambodže, jedan tajlandski vojnik poginuo, četiri ranjena
Nedeljnik pre 1 satjoš 32 povezane
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Luka Dončić otkrio ime svoje druge ćerke, pa nasmejao novinare: "Učiniće moj život paklenim..."
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih