Povezane vesti
Mesecima silovali dete, a onda je stigla presuda koja je razbesnela sve! Vedrani Rudan prekipelo!
Alo 15.10.2019
Hrvatsku je potresao stravičan slučaj devojčice (15) koju je grupno silovalo 7 mladića i to mesecima, a najviše je začudio i potez sudije koji je te mladiće oslobodio. Već nekoliko dana zbog odluke suda traju negodovanja i bes običnih građana. Tim… »
Vedrana Rudan besna posle stravičnog slučaja silovanja u Hrvatskoj: Ja sam sad toliko luda da bih im svima sprašila metak u…
Kurir 15.10.2019
Hrvatsku je potresao stravičan slučaj devojčice (15) koju je grupno silovalo 7 mladića i to mesecima, a najviše je začudio i potez sudije koji je te mladiće oslobodio. Već nekoliko dana zbog odluke suda traju negodovanja i bes običnih građana. Tim… »
Rudan o stravičnom slučaju silovanja u Hrvatskoj: Ja sam toliko luda da bih svih 7 monstruma pobila
Telegraf 15.10.2019
'Ja imam unuku koju će ekipa, zato jer živi u Hrvatskoj, "okolina Zadra" nije jedini prokleti hrvatski kraj, silovati'. Hrvatsku je potresao stravičan slučaj. Sedam mladića iz okoline Zadra mesecima je silovalo maloletnu devojku. Policija ih je privela… »
Vesti dana »

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Vremenska prognoza za sredu, 20. avgust: Sunčano, temperatura do 33 stepena
Beta pre 30 minutajoš 3 povezane

Nova kriza: Netanjahu optužio Makrona za podsticanje antisemitizma
Danas pre 10 minutajoš 1 povezana

Znam da zvezdašima nije bilo lako – Elšnik se zahvalio svakom navijaču: Nismo navikli na negativne rezultate na Marakani
Dnevnik pre 35 minutajoš 7 povezanih