Повезане вести
Месецима силовали дете, а онда је стигла пресуда која је разбеснела све! Ведрани Рудан прекипело!
Ало 15.10.2019
Хрватску је потресао стравичан случај девојчице (15) коју је групно силовало 7 младића и то месецима, а највише је зачудио и потез судије који је те младиће ослободио. Већ неколико дана због одлуке суда трају негодовања и бес… »
Ведрана Рудан бесна после стравичног случаја силовања у Хрватској: Ја сам сад толико луда да бих им свима спрашила метак у…
Курир 15.10.2019
Хрватску је потресао стравичан случај девојчице (15) коју је групно силовало 7 младића и то месецима, а највише је зачудио и потез судије који је те младиће ослободио. Већ неколико дана због одлуке суда трају негодовања и бес… »
Рудан о стравичном случају силовања у Хрватској: Ја сам толико луда да бих свих 7 монструма побила
Телеграф 15.10.2019
'Ја имам унуку коју ће екипа, зато јер живи у Хрватској, "околина Задра" није једини проклети хрватски крај, силовати'. Хрватску је потресао стравичан случај. Седам младића из околине Задра месецима је силовало малолетну девојку… »
Вести дана »

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане

Извучени добитиници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи"
РТВ пре 2 сатајош 23 повезане

Радоњић за 38 секунди спаковао Звезди победу, Партизан се касно пробудио у дербију ВИДЕО
Нова пре 24 минутајош 62 повезане