Povezane vesti
Šok na suđenju modnom kreatoru: Lagao sam, Kostić me nije pipkao, sve što sam rekao tužiocu sam izmislio!
Kurir 15.10.2019
Šefke Bajrami (23) tvrdio na sudu da je lažno optužio dizajnera Darka Kostića za polno uznemiravanje i omogućavanje uživanja narkotika kako bi imao alibi za to što mu je ukrao telefon. Slagao sam da me je Darko Kostić seksualno uznemiravao i da… »
Preokret: na suđenju Darku Kostiću: Oštećeni promenio iskaz
Blic 15.10.2019
U Trećem osnovnom sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje dizajneru Darku Kostiću zbog nedozvoljenih polnih radnji, a na saslušanju je svedočio oštećeni Šefket Bajrami (22). Oštećeni Bajrami, koji je do sada teretio Kostića, sada je naglo… »
Preokret na suđenju Darku Kostiću: Šefket (22) lagao da ga je kreator obljubio
Večernje novosti 15.10.2019
Oštećeni Bajrami, koji je do sada teretio Kostića, sada je naglo promenio iskaz. U TREĆEM osnovnom sudu u Beogradu danas je, saslušanjem oštećenog Šefketa Bajramija (22) nastavljeno suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću, koji se tereti za… »
Vesti dana »
(Video) Božićni masakr u Magdeburgu! Dvoje mrtvih, među njima i dete, 60 povređenih: Crni BMW uleteo u masu i kosio ljude, Marko držao devojku za ruku kada je vozilo naletelo na njega
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih
Partizan izgubio u Istanbulu i pored solidne partije, Efes naneo drugi vezani poraz crno-belima
Danas pre 3 satajoš 6 povezanih
Predsednik Srbije: Država ima „vrstu duga“ u pogledu palata prosvetnih radnika
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Vučić o tragediji u Hrvatskoj i Nemačkoj: "Saučešće porodicama stradalih i želje za brzi oporavak svima drugima"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana