Povezane vesti
Ana Brnabić o učlanjenju u SNS: Njima je cilj da menjaju Srbiju nabolje, drugima samo da pobede na izborima! Premijerka…
Kurir 16.10.2019
"Najvećem broju stranaka je cilj da pobede na izborima SNS-u je cilj da menja Srbiju nabolje. To je velika razlika, zbog čega sam osećala da želim članstvom lično da podržim naprednjake. Funkcija u stranci mi nije potrebna - najveću podršku SNS-a dobila… »
Brnabić: Funkcija u SNS-u mi nije potrebna, volela bih da radim s mladima
Radio 021 16.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić koja je prošle nedelje postala članica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), kazala je da joj funkcija u stranci nije potrebna i da bi u SNS-u volela da radi s mladim ljudima. Ona je za "Večernje novosti" rekla da SNS… »
Brnabić: Ne treba mi funkcija u SNS, želim da radim s mladima
N1 Info 16.10.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je prošle nedelje postala članica vladajuće Srpske napredne stranke (SNS), rekla je da joj funkcija u stranci nije potrebna i da bi u SNS-u volela da radi s mladim ljudima. Ona je za Večernje novosti kazala da SNS… »
Vesti dana »

Fbi objavio novi snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka (video)
Pravda pre 20 minutajoš 34 povezane

Ogroman napad na Rusiju: Na meti i Moskva, gori postrojenje Lukoila! Letovi na aerodromu u Sankt Peterburgu otkazani (foto, video)
Blic pre 45 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 10 minutajoš 22 povezane